Voor het vierde jaar organiseert DRONES.nl ook dit jaar de jaarlijkse Drone Awards, waarin we op zoek gaan naar de beste dronevideo's van het jaar.

Drone Awards 2017

Dit jaar zijn de Drone Awards verdeeld in 3 categorieën: 'Luchtfotografie', 'Racing' en 'Drones'. Iedere categorie bevat 4 genomineerden die elk kans maken op een Drone Award 2017.

Luchtfotografie

In de categorie 'Luchtfotografie' vind je de vier beste dronevideo's van 2017 gemaakt door Nederlandse luchtfotografen.

Nominaties voor Drone Awards 2017 zijn bekend!

Nominaties
Dit zijn de genomineerden van 2017 in de categorie 'LUCHTFOTOGRAFIE':
• Semih Simsek - Scheveningen
• Droning Dutchman - Nederland in bloei
• Stefan Roks - IJsland
• Roy Visser - Sardinië

Semih Simsek - Scheveningen

Droning Dutchman - Nederland in bloei

Stefan Roks - IJsland

Roy Visser - Sardinië

Racing

Net als vorig jaar is er ook dit jaar een categorie met 'Racing' video's. Uit het enorme aanbod met FPV freestyle en racing video's zijn vier video's geselecteerd die kans maken op de titel 'Beste Racing video van 2017'.

Nominaties voor Drone Awards 2017 zijn bekend!

Nominaties
Dit zijn de genomineerden van 2017 in de categorie 'RACING':
• Ralph Hogenbirk - Delta Cup 2017
• Pieter Bos - TT Circuit Assen
• MetallDanny - LOCO Winter Escape
• Vince Irie - Long Distance FPV

Ralph Hogenbirk - Delta Cup 2017

Pieter Bos - TT Circuit Assen

MetallDanny - LOCO Winter Escape

Vince Irie - Long Distance FPV

Drones

Naast twee categorieën met video's is er dit jaar een derde categorie voor de beste drone. In deze categorie gaan we op zoek naar de beste consumenten-drone van 2017 voor het maken van luchtopnames. De winnaar van deze categorie wordt bestempeld met de titel 'Beste drone van 2017'.

Nominaties
Dit zijn de genomineerden van 2017 in de categorie 'DRONES':
DJI Spark
DJI Mavic Pro
Parrot Bebop 2 drone
DJI Phantom 4 Pro

Nominaties voor Drone Awards 2017 zijn bekend!

Winnaars

Aan de hand van de vier genomineerden per categorie bepaalt het publiek welke video wordt uitgeroepen tot beste dronevideo van het jaar. Tot en met 1 december 2017 kun je stemmen op jouw favoriet via de website DroneAwards.nl. Wanneer je je stem hebt uitgebracht, maak je automatisch kans op een Lowepro DroneGuard of Quadguard backpack.

Prijzen

De winnaar van iedere categorie ontvangt naast eeuwige roem en een vermelding in de eregallerij natuurlijk de bekende Drone Award 2017 troffee én 250 euro shoptegoed bij Droneshop.nl. Ook ontvangen alle genomineerde een LowePro DroneGuard of QuadGuard naar keuze. De prijswinnaars worden begin december bekend gemaakt.

Nominaties voor Drone Awards 2017 zijn bekend!

4e jaar

De Nederlandse Drone Awards worden voor het vierde jaar georganiseerd. Vorig jaar werden de video's van radio 538 deejay Coen Swijnenberg en FPV racer Tim van Vliet verkozen tot beste dronevideo van 2016. Een jaar eerder zorgden de ondeugende apen uit Burgers Zoo ervoor dat Rene van Manen ervandoor ging met een Drone Award en in 2014 werd de beruchte dronevideo van de Domtoren in de mist van Jelte Keur uitgeroepen tot beste dronevideo van het jaar.

Nominaties voor Drone Awards 2017 zijn bekend!

Drone Awards 2017 worden mede mogelijk gemaakt door DRONES.nl, Lowepro, Droneshop.nl, DroneRacers.nl en alle ambassadeurs.

Nominaties voor Drone Awards 2017 zijn bekend!

0 Reacties

    Plaats een reactie