8.8
MerkDJI
TypeQuadcopter
Vliegtijd16 Minuten
CameraJa
GimbalJa meer specs
Beoordeling8.8(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor DJI Spark

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 399,00 € 0.00 € 399.00Kopen
Conrad7.0 € 509,00 € 0.00 € 509.00Kopen
Cameranu.nl7.0 € 399,00 € 0.00 € 399.00Kopen
DJI7.0 € 499,00 € 0.00 € 499.00Kopen
TopRC.nl7.0 € 499,00 € 0.00 € 499.00Kopen
DroneKopenOnline.nl7.0 € 419,00 € 0.00 € 419.00Kopen

Informatie over DJI Spark

De DJI Spark is een compacte drone met heel veel technische snufjes. Hij is te besturen met je smartphone, via comando's met de hand of met een remote controller. De drone heeft een 1080p HD camera die op twee assen wordt gestabiliseerd voor haarscherpe opnames. De DJI Spark neem je eenvoudig overal mee naartoe om opnames vanuit de lucht te maken.

DJI Spark

De DJI Spark wordt ready to fly geleverd wat betekend dat je alles krijgt wat je nodig hebt om met de drone te vliegen. De drone weegt slechts 300 gram en heeft een diagonale doorsnede van 170mm. De DJI Spark kan uitgerust worden met propeller beschermers waardoor je ook veilig indoor kunt vliegen. Naast het maken van luchtfoto's en dronies (selfie gemaakt door een drone) kan je met de DJI Spark ook FPV vliegen tot wel 50 kilomter per uur.

Vliegmodi

De DJI Spark drone is voorzien van veel handige slimme functies. Zo is de drone te besturen met handgebaren en is hij in staat om een object te volgen. Ook kan je de DJI Spark naar een locatie laten vliegen door er simpelweg via je smartphone op te klikken. De DJI Spark drone kan binnen enkele seconden gelanceerd worden vanaf je hand. Richt de camera op jezelf en de drone stijgt op nadat hij je gezicht herkent. Vervolgens blijft de drone op enkele meters van je af vliegen met de camera op je gericht.

Propellers

Voor de DJI Spark zijn opnieuw speciale propellers ontworpen. Deze propellers zijn in te klappen waardoor ze makkelijk mee te nemen zijn. De 4730S propellers zijn eenvoudig te bevestigen dankzij het quick release principe. Om de propellers nog beter te beschermen is de DJI Spark ook uit te rusten met speciale propeller guards.

Obstakels ontwijken

Net als laatste DJI drones beschikt ook de DJI Spark drone over obstakel-ontwijkingssensoren. Hierdoor vliegt de drone veilig terug naar het vertrekpunt zonder hierbij obstakels te raken. Ook bij indoor vluchten hoef je niet bang te zijn dat de DJI Spark tegen de muur aan vliegt.

Camera

De camera van de DJI Spark wordt op twee assen gestabiliseerd door een mechanische gimbal. De krachtige lens heeft een 1/2,3" sensor en maakt prachtige stabiele beelden. De drone maakt gebruik van alle bekende DJI drone film en foto modi en heeft daarnaast ook de mogelijkheid om panorama foto's te maken. De camera filmt in 1080p HD met 30 frames per seconden. Foto's hebben een maximale groote van 3968 bij 2976 pixels en worden opgeslagen in JPEG formaat.

Live view

De beelden die de camera maakt zijn direct te zien op je smartphone of tablet via de DJI Go 4 applicatie voor Android en iOS. Ook is de DJI Spark te gebruiken met de DJI Goggles waarin je in First Person View (FPV) mee kijkt door de ogen van de drone.

Remote controller

De DJI Spark drone wordt standaard geleverd zonder remote controller en is te besturen met je smartphone of tablet via de DJI Go 4 applicatie. Wanneer je de drone bestuurt met je smartphone heb je een maximaal bereik van 100 meter. Ook is het mogelijk om een de DJI Spark remote controller (los verkrijgbaar of in Fly More Combo) te verbinden met de drone. Wanneer je de remote controller gebruikt heb je binnen Europa een maximaal bereik van 500 meter.

Accu en vliegtijd

De DJI Spark drone krijgt zijn voeding van een 3S batterij met een capaciteit van 1480 mAh. Een enkele accu is goed voor maximaal 16 minuten vliegtijd. Een lege accu is eenvoudig te vervangen waardoor je snel weer in de lucht bent.

Kleuren

De DJI Spark drone is in vijf verschillende kleuren leverbaar: blauw, groen, rood, geel en wit.

Levering

De DJI Spark wordt geleverd met een speciale opbergdoos, één accu en een extra setje propellers.

Fly More Combo

Naast de standaard DJI Spark drone biedt DJI ook nog een speciale Fly More Combo set aan. Met deze complete set geniet je van vele extra's waardoor het vliegen met de DJI Spark nog leuker wordt.

Conclusie

De DJI Spark is een echte fun drone die eenvoudig te besturen is. Met de uitstekende camera maak je haarscherpe opnames binnen slechts enkele seconden. Dankzij de handige automatische vliegfuncties is vliegervaring niet noodzakelijk en is de Spark een veilige en betrouwbare drone.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close