Tijdens haar launch-event in september vorig jaar kondigde DJI haar eerste FPV bril aan. Tot op heden bleef het stil rondom de DJI Goggles, maar vanaf heden is het product beschikbaar in DJI's online store.

DJI Goggles

Door het dragen van de DJI Goggles wordt de bestuurder letterlijk in de cockpit van de drone geplaatst en beleeft hierdoor een vlucht door de echte wereld in First Person View (FPV). Door het ingebouwde scherm in de bril ziet de bestuurder in real-time wat de camera van de drone waarneemt.

DJI Goggles nu eindelijk beschikbaar als pre-order

Headtracking

Een unieke eigenschap van de DJI Goggles is dat de positie van de camera kan worden bestuurd door het bewegen van je hoofd. Kijk je naar links, dan begint de camera ook naar links.

DJI Goggles nu eindelijk beschikbaar als pre-order

Full HD

DJI Goggles geeft een een beeld van 1920 x 1080 pixels weer. Volgens het bedrijf is de ervaring vergelijkbaar met het kijken naar een 216-inch home theater screen set op zo'n 3 meter afstand.

Draadloos

DJI Goggles kan draadloos verbonden worden met een Mavic Pro, Phantom 4 (Pro) of Inspire drones. Per drone kun je twee brillen verbinden zodat twee personen tegelijkertijd de vlucht in FPV kunnen beleven.

DJI Goggles nu eindelijk beschikbaar als pre-order

Beschikbaarheid

DJI Goggles is nu in een beperkte oplage te reserveren via DJI's online store voor een bedrag van 549 euro. Naar verwachting is de bril omstreeks 20 mei 2017 beschikbaar.

Meer nieuwe producten

Afgelopen zondag hield DJI nog een launch-event in Las Vegas waar de dronegigant haar nieuwe Ronin 2 en verschillende accessoires voor professionele dronepiloten zoals haar nieuwe Cendence remote controller, Tracktenna antenne en CrystalSky FPV monitoren.

DJI Goggles nu eindelijk beschikbaar als pre-order

0 Reacties

    Plaats een reactie