7.3
MerkParrot
TypeQuadcopter
Vliegtijd25 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling7.3(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Parrot Bebop 2 Drone

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 399,00 € 0.00 € 399.00Kopen
Bol.com7.5 € 499,00 € 0.00 € 499.00Kopen
MediaMarkt7.0 € 460,00 € 0.00 € 460.00Kopen
Conrad7.0 € 535,99 € 0.00 € 535.99Kopen
TopRC.nl7.0 € 549,00 € 0.00 € 549.00Kopen
DroneKopenOnline.nl7.0 € 329,00 € 0.00 € 329.00Kopen

Informatie over Parrot Bebop 2 Drone

Parrot Bebop 2 Drone is een Ready To Fly (RTF) quadcopter met HD camera. De Parrot Bebop 2 Drone kan bediend worden via een smartphone of via de optioneel verkrijgbare Skycontroller.

Vliegen

Parrot Bebop 2 Drone combineert aerodynamica, stijl en robuustheid in een lichtgewicht en compact ontwerp. Het strakke design in combinatie met de witte of rode framekleur geeft de drone een stoere uitstraling. Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening is deze drone uitermate geschikt voor beginners.

Motoren

De drone is uitgerust met 4 armen, elk voorzien van een krachtige motor. Het uiteinde van iedere motor is voorzien een 2-blade design propeller. De propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

GPS

De drone is voorzien van Global Positioning System (GPS) technologie. Dankzij GPS kan de drone exacte bepalen waar hij vliegt en is hij in staat om bepaalde vliegroutes te volgen. Ook kan de drone hierdoor op een vaste locatie zweven. Deze hover-mogelijkheid biedt met name voor luchtfotografie uitkomst.

Return To Home

Dankzij de GPS-technologie is de quadcopter in staat om terug te keren naar zijn vertrekpunt. Met een druk op de knop zal de drone automatisch landen op de plek waar de quadcopter op steeg.

Auto Follow

De drone heeft een Follow Me-modus waardoor de drone zijn bestuurder kan volgen op basis van het GPS-signaal van de smartphone.

Accu

Parrot Bebop 2 Drone wordt geleverd inclusief een oplaadbare 2700 mAh LiPo accu. De krachtige accu staat garant voor extra lang vliegplezier. Bij de juiste vliegomstandigheden vlieg je met een volle accu maar liefst 25 minuten. Wij adviseren altijd een extra accu te kopen voor je drone. Door op locatie je accu te verwisselen verdubbel je je vliegplezier eenvoudig. Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter.

Remote Controller

Remote Controller wordt standaard geleverd exclusief Remote Controller, oftwel een afstandsbediening waarmee je de drone bedient. De Parrot Bebop 2 Drone is wel verkrijgbaar als set met de Skycontroller.

Smartphone

De Parrot Bebop 2 drone is te bedienen via de gratis app FreeFlight 3. De app is beschikbaar voor alle Apple iOS apparaten, zoals iPhones en iPads. Ook beschikt Parrot over een app in de Google Play store voor Android apparaten zoals Android smartphones en Android tablets.

Camera

Maak eenvoudig zelf foto- of video-opnamen met de Parrot Bebop 2 Drone vanuit de lucht. De drone is uitgerust met een 1080p HD camera. De camera maakt foto's in 14 megapixel en registreert video in 1080p in 30 frames per seconde. Opgenomen camerabeelden worden opgeslagen op het interne flashgeheugen van 8 GB van de Bebop 2 Drone. Via smartphone of tablet is de kijkrichting van de camera aan te passen.

Gimbal

De Parrot Bebop 2 Drone is niet voorzien van een gimbal, maar beschikt over digitale videostabilisatietechnieken die zorgen voor stabiele opnames.

FPV

Via smartphone, tablet of Skycontroller kun je real-time meekijken vanuit de bestuurdersstoel. Op je scherm zie je dan de live-beelden tijdens de vlucht van de Bebop 2 Drone.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close