Nu Sinterklaas in het land is, wordt het tijd de goedheiligman wat tips te geven welke drones deze decembermaand de beste koop zijn.

5 beste drones van 2017

Het aantal merken en modellen drones neemt met de dag toe, maar wat is nu de beste drone om te kopen? Op deze pagina vind je een overzicht van de 5 beste drones tot ongeveer 500 euro waarmee de Sint altijd goed zit.

De 5 beste drones voor Sinterklaas 2017

Eachine E010

Eachine E010 is de goedkoopste Eachine drone, maar tevens ook de meest populaire. Deze goedkope Eachine instapper wordt vaak gebruikt als basis voor Tiny Whoop drones, oftewel micro FPV drones. Dankzij het frame met propellerbescherming is de drone bij uitstek geschikt voor indoor-gebruik. Deze Eachine E010 is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

De 5 beste drones voor Sinterklaas 2017

Gear2Play Urban FPV

Deze complete FPV set van de Nederlandse fabrikant Gear2Play is zonder twijfel een goede keuze! Deze set scoor je voor nog geen honderd euro en hiermee heb je alles in huis om FPV te kunnen vliegen. Naast de drone en remote controller ontvang je een FPV bril waarmee je met behulp van je smartphone de vlucht in First Person View (FPV) kunt beleven. De Gear2Play Urban FPV drone is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar.

De 5 beste drones voor Sinterklaas 2017

Hubsan X4 H107D+

De Hubsan H107D+ is een compacte 720p HD camera drone geschikt voor indoor en outdoor gebruik. De drone wordt geleverd inclusief luxe remote controller met ingebouwd display. Op het display kun je live de camerabeelden bekijken in First Person View (FPV). Camerabeelden kun je opslaan op een microSD geheugenkaart. Deze Hubsan H107D+ is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

De 5 beste drones voor Sinterklaas 2017

Nikko Air Race Vision 220 FPV Pro

Nikko, de bekende RC fabrikant, bekend van de radiografische auto’s, heeft krachten gebundeld met de Amerikaanse Drone Racing League (DRL) voor ontwikkeling van deze drone. De Nikko Air Race Vision 220 FPV Pro is uitgerust met First Person View technologie, dit betekent dat je live kunt meekijken met de camera op de drone. Deze Nikko Air Race Vision 220 FPV Pro onderscheidt zich van de meeste toys vanwege video-transmissie in 5.8Ghz formaat. De set wordt zeer compleet geleverd inclusief remote controller en 5.8Ghz FPV bril.

De 5 beste drones voor Sinterklaas 2017

DJI Spark

De duurste uit dit rijtje, maar het goedkoopste model van het merk DJI. DJI is het nummer 1 dronemerk ter wereld. Voor mensen die ’t merk niet kennen, het merk wordt regelmatig vergeleken met het merk Apple, maar dan van de drone-industrie. DJI Spark is een zeer compacte camera-drone en is de enige camera uit dit rijtje met een gimbal. Dankzij de 2-assige gimbal en de 1080p Full HD camera maakt de DJI Spark onvoorstelbaar mooie beelden.

Regelgeving

Drones zijn leuk speelgoed, maar besef goed dat je met het gebruik van je aankoop deelneemt aan het vliegverkeer en hier zijn regels aan verbonden. Zorg je dat je op de hoogte bent van de actuele regelgeving en No-Fly-Zones in Nederland.

Ouderlijk toezicht

Indien minderjarigen een drone willen gebruiken, dan kunnen we ouderlijk toezicht ten alle tijden van harte aanbevelen.

0 Reacties

    Plaats een reactie