6.9
MerkNikko
TypeQuadcopter
Vliegtijd6 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.9(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Nikko Air Elite Race Vision 220 FPV

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 99,95 € 0.00 € 99.95Kopen
Bol.com7.5 € 129,00 € 0.00 € 129.00Kopen
Intertoys7.0 € 194,49 € 4.50 € 189.99Kopen
Bart Smit1.0 € 131,99 € 2.99 € 129.00Kopen

Informatie over Nikko Air Elite Race Vision 220 FPV

De Nikko Air Elite Race Vision 220 FPV is een echt instapmodel racedrone voor de beginnende dronepiloot. Daarnaast is de drone ook zeer geschikt voor de meer ervaren dronepiloot. De set wordt geleverd met alle nodige accessoires om uit te groeien tot een goede dronepiloot.

Nikko Air Elite Race Vision 220 FPV

De Nikko Air Elite Race Vision 220 FPV is een echte racingdrone en wordt ready to fly geleverd. De drone is zowel geschikt om indoor als outdoor te vliegen. Dankzij de videoverbinding via het 5.8Ghz signaal is de vertraging minimaal waardoor je goed over een parcours kunt vliegen. De 5.8Ghz verbinding wordt tevens in het professionele drone racing gebruikt en is veel sterker en stabieler dan het WiFi signaal.

First Person View

De Nikko Race Vision 220 FPV wordt geleverd met een FPV scherm. Dit 4 inch scherm wordt gevoed door 4 AA batterijen die tevens meegeleverd worden. Het FPV scherm bevestig je eenvoudig op de remote controller of in de FPV bril. Op het scherm kijk je direct mee via de camera van de drone waardoor het lijkt alsof je aan boord zit van de drone. In het scherm is ruimte voor een microSD geheugenkaart waarmee je de beelden die de drone maakt opneemt.

Betaflight flightcontroller

De Nikko Race Vision 220 FPV is voorzien van een Betaflight flightcontroller. Dankzij deze flightcontroller kan je de drone zelf programmeren waardoor de vliegervaring op je eigen voorkeuren afgestemd kan worden. Om de drone te programmeren via de Betaflight software kun je hem met de computer verbinden middels een USB kabel.

Vliegmodi

De drone kent drie verschillende vliegstanden die door de gebruiker in te stellen zijn. Zo is de drone geschikt voor zowel beginners, professionals en de echte experts. Met slechts een druk op de knop is het mogelijk om stunts uit te voeren met de racingdrone. De drone heeft een topsnelheid van wel 40km/h. De camera heeft een 120 graden kijkhoek. Ook is de camera op de drone kantelbaar waardoor jij ongeacht je snelheid altijd goed vooruit kijkt.

Drone Racing League

De Nikko Race Vision 220 FPV is ontwikkeld in samenwerking met professionele piloten van de Drone Racing League (DRL). Aan deze Amerikaanse dronerace competitie doen de beste dronepiloten ter wereld mee. Verbindt de remote controller van de drone aan je computer om te racen via de DRL simulator. Hier kun je oefenen op de virtuele tracks van de Drone Racing League.

Spelelement

Neem het op tegen je vrienden met de Nikko Air Elite Racers set. Er zijn namelijk 4 videokanalen beschikbaar waardoor je tegelijkertijd kunt vliegen. Ook zijn de felgekleurde LED's op de drone op de verschillende kanalen een andere kleur. Zo kan je de drones goed uit elkaar houden tijdens een dronerace.

Nylon frame

Het frame van de Nikko Race Vision 220 FPV is zeer robuust en kan dus tegen een stootje. Het nylon frame beweegt mee tijdens een crash en zorgt voor een demping van de impact. De propeller beschermers zorgen ervoor dat de ronddraaiende propellers geen schade aanrichten of oplopen tijdens een crash.

Accu en vliegtijd

De Nikko Air Elite Racers set wordt geleverd met een 500mAh 7,4V LiPo batterij. Deze batterij zorgt voor een vliegtijd van (..) minuten. De accu is makkelijk verwisselbaar waardoor je snel weer in de lucht bent.

Conclusie

De Nikko Race Vision 220 FPV is de ideale startersdrone voor de beginnende droneracer. Neem het op tegen je vrienden op een drone racing parcours en kruip aan boord van de drone dankzij de FPV videobril die het videosignaal via het 5.8Ghz signaal uitzendt.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close