8.0
BedrijfsnaamDJI
PlaatsShenzhen
Land
Telefoon+86 (0)755 266 566 77
Websitehttp://www.dji.com
CategorieFabrikanten
Beoordeling8.0
Volg ons

DJI is marktleider op het gebied van consumentendrones. Het bedrijf produceert zowel recreatieve als commerciële onbemande luchtvaartuigen voor luchtfotografie en videografie.

Hoofdkantoor

Het DJI hoofdkantoor bevindt zich in Shenzhen in de provincie Guangdong in China. DJI beschikt ook over afdelingen in Europa, Noord-Amerika en Japan. In december 2015 opende DJI haar eerste flagship store in Shenzhen, China.

Frank Wang

Het Chinese technologiebedrijf werd in 2006 opgericht door Frank Wang. Na zijn afstuderen leende hij geld van vrienden om DJI te starten in Shenzhen, China. Negen jaar later haalde het bedrijf een investering van $75 miljoen - tegen een waardering van een groffe $8 miljard - op.

Drones

DJI biedt drones aan voor beginners, maar ook professionals. Het assortiment bestaat uit verschillende series quadcopters zoals: Flame Wheel, Inspire en natuurlijk de populaire Phantom-serie.

Beeldstabilisatie

Naast drones is DJI ook een kei op het gebied van camera-technologie en beeldstabilisatie. Zo kun je bij DJI ook terecht voor indrukwekkende beeldstabilisatie gadgets zoals DJI RONIN of DJI OSMO.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close