7.0
MerkEachine
TypeQuadcopter
Vliegtijd5 Minuten
CameraNee
GimbalNee meer specs
Beoordeling7.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Eachine E010

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 24,95 € 0.00 € 24.95Kopen

Informatie over Eachine E010

De Eachine E010 is een kleinde ready to fly drone. De drone is voorzien van vier motoren en propellers en wordt dan ook een quadcopter genoemd. De drone beschikt over een aantal handige functies die het vliegen makkelijker maken.

Eachine E010

De Eachine E010 is voordelige drone die eenvoudig te besturen is. De drone is vooral ontworpen voor indoor vluchten en is voorzien van een beschermende rand. Hierdoor blijft de drone vliegen na een botsing. De Eachine E010 heeft een afmeting van 9.5 bij 9.5 centimeter en weegt slechts 20 gram.

Vliegmodi

Met de Eachine E010 voer je eenvoudig vette tricks uit. Door slechts een druk op de knop rolt de drone 360 waarna je gewoon weer verder vliegt. Daarnaast beschikt de Eachine E010 over een compass mode. Hierdoor weet de drone precies waar je staat en hoef je geen rekening te houden met de voor- of achterkant van de drone. Wil je dat de drone uit zichzelf terug vliegt naar het vertrekpunt kan dit door een simpele druk op de knop.

Camera

De Eachine E010 is standaard niet uitgerust met een camera. Wel is het mogelijk om de drone te voorzien van een FPV camera door een eenvoudige modificatie. Hierdoor kun je zelfs FPV vliegen zoals de drones van de rage Tiny Whoop.

Remote controller

De Eachine E010 wordt geleverd met een 2.4GHz remote controller. De remote controller is net als de drone zeer compact en wordt gevoed door twee AA batterijen. Via speciale knoppen op de remote controller laat je de drone terugkeren naar het vertrekpunt of laat je hem 360 graden stunts uitvoeren.

Accu en vliegtijd

De Eachine E010 is uitgerust met een 150mAh 1S LiPo accu. Deze geeft je een vliegtijd van ongeveer 5 minuten. Een lege accu is in ongeveer 30 tot 50 minuten weer volledig opgeladen. De accu is eenvoudig te verwisselen. Voor een langere vliegtijd worden meerdere accu's geadviseerd.

Conclusie

Met de Eachine E010 haal je een leuke een zeer betaalbare quadcopter in huis. Dankzij de beschermende rand is de Eachine E010 de ideale drone voor in huis. De drone is zeer geschikt voor beginners die willen leren een drone te besturen.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close