6.2
MerkGear2Play
TypeQuadcopter
Vliegtijd8 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling6.2(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Gear2Play FPV Urban Drone

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 79,00 € 0.00 € 79.00Kopen

Informatie over Gear2Play FPV Urban Drone

De Gear2Play FPV Urban Drone is een quadcopter waarmee je FPV kan vliegen. Dit kan met behulp van een smartphone app. Kijk op je scherm mee, of plaats je telefoon in de FPV (First Person View) bril waardoor het net lijkt alsof je in de drone zit.

Gear2Play FPV Urban Drone

De Gear2Play FPV Urban Drone is ready to fly en is bedoeld voor het maken van luchtopnames. Dankzij de propeller beschermers vlieg je zowel indoor als outdoor met de drone. De drone heeft vier armen en wordt dan ook een quadcopter genoemd. Hij weegt inclusief propeller guards en accu slechts 80 gram en heeft een afmeting van 32 bij 32 centimeter.

Vliegmodi

De Gear2Play FPV Urban is een uitstekende drone voor beginners dankzij handige vliegmodi. Zo hoef je geen rekening te houden met wat de voorkant van de drone is en beschikt hij over een return to home functie. De gyro stabilisator zorgt ervoor dat de drone eenvoudig te besturen is. Ook is het mogelijk om loopings te maken met de drone met een simpele druk op de knop.

Camera

De drone is uitgerust met een WiFi camera. Het beeld dat de camera op neemt wordt direct verzonden naar je smartphone of tablet. Met de Gear2Play app voor iOS en Android kijk je dus direct mee door de ogen van de drone. Voor de echte vliegervaring beschikt de Gear2Play FPV Urban Drone ook over een VR bril. Bevestig je smartphone in de houder en je kan echt FPV vliegen. De beelden die de camera maakt worden op je smartphone opgeslagen.

Remote controller

De Gear2Play FPV Urban drone wordt geleverd met een 2,4 Ghz remote controller. Deze wordt gevoed door 4 AA batterijen. Ook ontvang je bij de FPV Urban drone een beugel waarmee je een smartphone bevestigd aan de remote controller. Het bereik van de drone is ongeveer 30 meter.

Accu en vliegtijd

Dankzij de 380mAh 3.7V LiPo accu haal je een vliegtijd van zo'n 8 minuten met de Gear2Play FPV Urban drone. Een lege accu is in ongeveer een uur weer volledig opgeladen. Voor langer vliegplezier wordt geadviseerd meerdere accu's aan te schaffen. Deze zijn eenvoudig te verwisselen waardoor je snel weer in de lucht bent.

Conclusie

De Gear2Play FPV Urban drone is een leuk instapmodel voor de jonge dronepiloot. De quadcopter wordt geleverd met een VR bril waarmee je FPV kunt vliegen. Daarnaast is de drone eenvoudig te besturen en is de kans op schade na een crash klein.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close