Eerder dit jaar werd de DJI Phantom 3 SE al gepresenteerd voor de Chinese markt, en vanaf nu is de budget drone ook in Europa verkrijgbaar. De DJI Phantom 3 SE beschikt over een 4K camera en heeft een bereik van 4.000 meter.

DJI Phantom 3 SE

DJI heeft de Phantom 3 serie uitgebreid met de SE. Na de Standard, 4k, Advanced en de Professional is nu de SE laatst overgebleven drone uit de Phantom 3 serie. De drone beschikt over het beste van alle drones gecombineerd voor een scherpe prijs. De drone was al een tijdje beschikbaar voor de Chinese markt, maar komt nu ook naar Europa.

Camera

De DJI Phantom 3 SE beschikt over een 4K camera en schiet video's in deze resolutie met 30 beelden per seconde. De foto's worden gemaakt met de 12 megapixels camera met een maximaal foto formaat van 4.000 x 3.000. De beelden worden live weergegeven in 720p op je smartphone of tablet via de DJI Go applicatie. Dankzij de 3-assige gimbal maak je prachtige stabiele luchtopnames met de DJI Phantom 3 SE.

Vision Positioning

De DJI Phantom 3 SE is net als alle DJI drones eenvoudig te besturen. De quadcopter beschikt over het bekende Vision Positioning module waarmee hij ook zonder GPS stabiel op een vaste plek kan zweven. De ultrasonar en vision sensoren in deze module meten de hoogte en de snelheid van de drone waardoor de drone veilig door de lucht vliegt.

Vliegen

De maximale snelheid van de DJI Phantom 3 SE is 57 km/h dankzij de krachtige motoren. De drone wordt gevoed door de bekende 4480 mAh 4S LiPo accu van de Phantom 3 serie. Deze accu geeft een vliegtijd van ongeveer 25 minuten.

Remote controller

De DJI Phantom 3 SE komt met een compleet nieuwe remote controller. Qua uiterlijk lijkt hij veel op de controller van de DJI Phantom 3 Standard, maar wordt dan geleverd met een smartphone/tablet steun in plaats van de klem. Daarnaast beschikt de remote controller over een nieuwe technologie dat zorgt voor een groot bereik via het WiFi signaal. Hierdoor zou je zonder obstructies tot een afstand van 4.000 meter kunnen vliegen met de DJI Phantom 3 SE.

Kopen

De DJI Phantom 3 SE kost 649 euro en komt daarmee tussen de DJI Spark en de DJI Mavic Pro in te zitten met zijn prijs. Voor deze prijs heb je een goede drone met een uitstekende camera. De drone wordt al een tijdje verkocht in China, dus hij zal direct goed verkrijgbaar zijn. Bestellingen in de DJI Store worden binnen 3 tot 7 werkdagen na de bestelling worden verzonden.

1 Reacties

  1. henk koster

    Hallo Is deze drone begrensd qua vliegbereik ? In theorie zou er tot 4km afstand mee gevlogen kunnen worden maar her en der begrijp ik dat dit door eurpose CE normen begrens is op 500m Klopt dit ?

Plaats een reactie