7.8
MerkDJI
TypeQuadcopter
Vliegtijd23 Minuten
CameraJa
GimbalJa meer specs
Beoordeling7.8(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor DJI Phantom 3 Advanced

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Bol.com7.5 € 832,40 € 0.00 € 832.40Kopen
MediaMarkt7.0 € 899,00 € 0.00 € 899.00Kopen
Conrad7.0 € 899,00 € 0.00 € 899.00Kopen
Alternate7.0 € 799,00 € 0.00 € 799.00Kopen
RChelicoptershop.nl7.0 € 829,00 € 0.00 € 829.00Kopen
TopRC.nl7.0 € 699,00 € 0.00 € 699.00Kopen

LET OP: Deze drone wordt niet meer door DJI geproduceerd. Als alternatief raden wij u de DJI Phantom 4 Pro drone aan.

Informatie over DJI Phantom 3 Advanced

De Phantom 3 Advanced is een quadcopter van het bekende merk DJI. Het onbemande luchtvaartuigje beschikt over een camera met gimbal en filmt in een 2.7K UltraHD resolutie. De drone wordt ready-to-fly geleverd en is voorzien van DJI LightBridge. Deze functie zorgt ervoor dat je het beeld van de camera direct kunt zien op jouw smartphone of tablet via de DJI Go App.

DJI Phantom 3 Advanced

De makkelijk te vliegen DJI Phantom 3 Advanced is voorzien van het Vision Positioning Systeem. Deze sensoren bevinden zich aan de onderzijde van de drone en zien hoe ver de quadcopter zich van de grond begeeft. Hierdoor kan je gemakkelijk indoor vliegen zonder gebruik te maken van GPS.

Automatische vlucht logs

De DJI Phantom 3 Advanced houdt alle gebeurtenissen tijdens een vlucht nauwlettend in de gaten en slaat deze automatisch op. Hierdoor heb je altijd een goed inzicht in je vluchten. In de logs zie je bijvoorbeeld de route van je vlucht, vliegtijd en afstand. Ook houdt het systeem de werking van de drone in de gaten. Bij problemen of vragen kan je deze gegevens gemakkelijk delen met DJI.

Camera

Met de DJI Phantom 3 Advanced maak je opnames in een 2.7K UltraHD resolutie tot wel 30 frames per seconde. Foto's maak je met de 12.0 megapixels camera. Door de 3-assige gimbal wordt het beeld continu gestabiliseerd en maak je altijd haarscherpe opnames. Het beeld dat de camera opneemt kun je live zien op je smartphone of tablet via de DJI Go app. Deze is geschikt voor zowel Android als iOS apparaten. Door DJI LightBridge van de DJI Phantom 3 Advanced zie je het beeld in een 720p HD resolutie op je scherm tot een afstand van 5 kilometer.

Veiligheid

De DJI Phantom 3 Advanced beschikt over een aantal handige functies waardoor het vliegen een koud kunstje wordt. Zo laat je de drone met één druk op de knop opstijgen of terug naar het vertrekpunt vliegen en door de 'Failsafe' functie vliegt de DJI Phantom 3 Advanced direct terug naar het beginpunt wanneer de accu dreigt leeg te raken.

Accu

De DJI Phantom 3 Advanced wordt geleverd met de 'Intelligent Flight Battery'. Deze batterij heeft een capaciteit van 4480 mAh en geeft een vliegtijd van ongeveer 23 minuten. De accu is voorzien van handige LED verlichting om de status van de batterij weer te geven. De DJI Phantom 3 Advanced berekent continu hoeveel accucapaciteit er nog is en hoeveel er nog nodig is om terug te keren naar het vertrekpunt.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close