7.5
MerkDJI
TypeQuadcopter
Vliegtijd25 Minuten
CameraJa
GimbalJa meer specs
Beoordeling7.5(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor DJI Phantom 3 4K

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
MediaMarkt7.0 € 649,00 € 0.00 € 649.00Kopen

LET OP: Deze drone wordt niet meer door DJI geproduceerd. Als alternatief raden wij u de DJI Phantom 4 Pro drone aan.

Informatie over DJI Phantom 3 4K

De DJI Phantom 3 4K is de nieuwste drone uit de Phantom 3 serie. Het onbemande luchtvaartuigje beschikt over een camera met gimbal en filmt in een 4K UltraHD resolutie. De drone wordt Ready to Fly geleverd en beschikt over een aantal handige functies om het voor de piloot zo makkelijk mogelijk te maken. De Phantom 3 4K vliegt door één druk op de knop autonoom terug naar het startpunt en doet dit ook wanneer de accu leeg raakt.

DJI Phantom 3 4K

De DJI Phantom 3 4K is voorzien van het Vision Positioning Systeem. De sensoren bevinden zich aan de onderzijde van de drone en zien hoe ver de quadcopter zich van de grond begeeft. Hierdoor kan je ook indoor goed vliegen zonder gebruik te maken van GPS. Het Vision Positioning Systeem maakt het voor beginnende piloten makkelijk om te vliegen.

Automatische vlucht logs

De DJI Phantom 3 4K houdt alle gebeurtenissen tijdens een vlucht nauwlettend in de gaten en slaat deze automatisch op. In de logs zie je bijvoorbeeld de route van je vlucht, vliegtijd en afstand. Hierdoor heb je altijd een goed inzicht in je gemaakte vluchten. Ook houdt het systeem de werking van de drone in de gaten. Bij problemen of vragen kan je deze gegevens gemakkelijk delen met DJI.

Camera

Met de DJI Phantom 3 4K maak je opnames in een 4K UltraHD resolutie tot wel 25 frames per seconde. Foto's maak je met de 12.4 megapixels camera. Door de 3-assige gimbal wordt het beeld continu gestabiliseerd en maak je altijd haarscherpe opnames. Het beeld dat de camera opneemt kun je live zien op je smartphone of tablet via de DJI Go app. Deze is geschikt voor zowel iOS als Android apparaten. Het verschil tussen de DJI Phantom 3 Professional en de Phantom 3 4K is dat de Phantom 3 4K geen gebruik maakt van DJI LightBridge. Deze technologie zorgt ervoor dat het beeld van de camera live te zien is in een 720p resolutie op je smartphone of tablet. De DJI Phantom 3 4K maakt daarentegen gebruik van WiFi. Hierdoor is het bereik van het videosignaal 1200 meter in plaats van 5 kilometer en is het beeld dat op je tablet of smartphone te zien in 480p resolutie in plaats van 720p. Daarentegen is de DJI Phantom 3 4K wel een stuk voordeliger dan de DJI Phantom 3 Professional.

Veiligheid

De DJI Phantom 3 4K beschikt over een aantal handige functies waardoor het vliegen een koud kunstje wordt. Zo laat je de drone met één druk op de knop opstijgen of terug naar het vertrekpunt vliegen en door de 'Failsafe' functie vliegt de DJI Phantom 3 4K direct terug naar het beginpunt wanneer de accu dreigt leeg te raken.

Accu

De DJI Phantom 3 4K wordt geleverd met de 'Intelligent Flight Battery'. Deze batterij heeft een capaciteit van 4480 mAh en geeft een vliegtijd van ongeveer 25 minuten. De accu is voorzien van handige LED verlichting om de status van de batterij weer te geven. De DJI Phantom 3 4K berekent continu hoeveel accucapaciteit er nog is en hoeveel er nog nodig is om terug te keren naar het vertrekpunt.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close