Dronefabrikant DJI heeft gisteren een prijsverlaging doorgevoerd op de twee nieuwste types in hun serie drones. De DJI Phantom 4 en DJI Inspire 1 Pro dalen beide flink in prijs. Kunnen we dan binnenkort al de DJI Inspire 2 verwachten?

Zomeractie

Onder het mom van een speciale zomeractie verlaagde DJI ook de prijs van de DJI Inspire 1 Pro met 500 euro. Voor dit toestel betaal je nu 'slechts' 3.899 euro.

DJI verlaagt prijs Phantom 4 met 200 euro

Phantom 3

Met deze prijsverlaging neemt DJI ook een stapje meer afstand van haar Phantom 3 serie. Natuurlijk blijft de scherpgeprijsde Phantom 3 Standard met een prijs van 599 euro aantrekkelijk voor beginners. De prijsverlaging van de Phantom 4 zet de modellen Phantom 3 Advanced en Phantom 3 Professional min of meer buitenspel. Geïnteresseerde kopers voor laatstgenoemde modellen zullen dankzij het 'kleine' prijsverschil ongetwijfeld voor de Phantom 4 gaan kiezen.

DJI verlaagt prijs Phantom 4 met 200 euro

Yuneec

DJI voelt ook andere dronefabrikanten in haar nek hijgen en zal de prijsverlaging van de Phantom 4 ongetwijfeld ook te maken hebben met het feit dat concurrent Yuneec een vergelijkbaar model - Typhoon H - ook al vanaf 1.399 euro aanbiedt.

Nieuwe drone?

De praktijk laat zien dat een prijsverlaging vaak voorafgaand ligt aan een presentatie van een nieuwe type drone ligt. Naar verwachting wordt dan ook de DJI Inspire 2 drone eerdaags door de Chinese drone fabrikant gepresenteerd. We wachten vol spanning af.

DJI verlaagt prijs Phantom 4 met 200 euro

0 Reacties

    Plaats een reactie