8.2
MerkDJI
TypeQuadcopter
Vliegtijd18 Minuten
CameraJa
GimbalJa meer specs
Beoordeling8.2(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor DJI Inspire 1 Pro

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 3.899,00 € 0.00 € 3899.00Kopen
DJI7.0 € 3.899,00 € 0.00 € 3899.00Kopen
TopRC.nl7.0 € 3.899,00 € 0.00 € 3899.00Kopen

Informatie over DJI Inspire 1 Pro

De DJI Inspire 1 Pro is dé drone voor professioneel gebruik. Met de professionele Zenmuse X5 camera en gimbal maak je de perfecte bedrijfsfilm. Het onbemande luchtvaartuig heeft een vliegtijd van ongeveer 15 minuten per accu en en maakt beelden in een 4K Ultra HD resolutie.

Kwaliteit

De quadcopter beschikt over uitzonderlijke kwaliteit en is het perfecte hulpmiddel bij het maken van een professionele luchtfilm. De DJI Inspire 1 Pro beschikt over carbon armen die volledig intrekbaar zijn waardoor de camera 360 graden in het rond kan filmen. Ook de motoren en propellers zijn verbeterd ten opzichte van de normale DJI Inspire 1.

Dual operator

De DJI Inspire 1 Pro is net als zijn voorganger door twee personen te besturen. Door dual operator control vlieg je samen. De één bestuurt de drone, de ander de camera. Zo kun je een goede taakverdeling maken en je volledig focussen waardoor de je samen de beste shots kunt schieten.

DJI Go app

Koppel je smartphone of tablet om een live HD view van de camera te zien. Via de DJI Go app zie je dan direct wat de camera ziet. Ook het batterijniveau, accuradius, en gps-locatie zijn op het scherm af te lezen. De camera instellingen zijn daarnaast gemakkelijk te wijzigen via de DJI Go app.

Beschermkap tegen zonlicht

DJI Inspire 1 Pro wordt geleverd inclusief een Remote Controller bevestigingssteun voor je smartphone of tablet. Ook ontvang je een Remote Controller Monitor Hood, dat je scherm beschermt tegen invallend zonlicht.

Vliegtijd

De DJI Inspire 1 Pro wordt geleverd met een TB47 6S LiPo accu met een capaciteit van 4500 mAh. Hiermee haal je een vliegtijd van ongeveer 18 minuten met de DJI Inspire 1 Pro. De status van de batterij is af te lezen op je smartphone of tablet via de DJI Go app. Het intelligente Power Management systeem berekent voortdurend hoeveel accu capaciteit er nodig is om de drone terug te laten keren naar het vertrekpunt. Hierdoor krijg je een seintje wanneer het tijd is om je drone terug te laten vliegen.

Camera

Maak eenvoudig zelf schitterende foto- of video-opnamen met deze drone vanuit de lucht. De DJI Inspire 1 Pro is uitgerust met een Zenmuse X5 camera. Deze camera heeft een indrukwekkende Micro 4/3 sensor voor ongekende professionele kwaliteit. De Zenmuse X5 camera wordt geleverd met een 15mm f/1.7 objectief. Deze camera neemt op in 4K kwaliteit met een snelheid van 30 frames per seconde. Ook foto's maken is geen enkel probleem. De Zenmuse X5 camera neemt foto's met een kwaliteit van 16 megapixel.

Gimbal

De Zenmuse X5 camera is uitgerust met een 3-assige gimbal. De gimbal zorgt ervoor de camera altijd in dezelfde positie blijft hangen, ook al beweegt de drone door verplaatsing of de wind. Dankzij de gimbal kun je uiterst stabiele beelden maken en heb je alles in huis voor professionele luchtopnames.

Case

DJI Inspire 1 Pro wordt standaard geleverd in een mooie transport-case. Deze case zorgt voor de nodige bescherming en biedt ruimte aan alle onderdelen zoals Inspire 1 Pro, 2 Remote Controller, meerdere accu's, acculader, propellers en camera.

Vision Positioning

Net als de DJI Phantom 3 Professional en Advanced en de DJI Inspire 1 beschikt de DJI Inspire 1 Pro ook over het vision positioning systeem. Dit systeem meet de afstand tot de grond met ultrasone sensoren. Hierdoor kan de quadcopter moeiteloos op één plek kan blijven zonder gebruik te maken van GPS. Hierdoor is maak je ook vette indoor shots met de DJI Inspire 1 Pro.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close