Bekijk deze DVR opnames van ControllFPV tijdens de halve finale van het NK Drone Race 2018 in Veendam.

Halve finale

Deze halve finale van het NK Drone Race vond plaats op het terrein van modelvliegclub Veendammer Luchtvaart Club in Veendam. Droneracers uit alle hoeken van Nederland hadden zich deze dag verzameld te Veendam om te strijden in een spannende wedstrijd.

Vince Irie (Jedeye FPV), Davis Helvenstein (Dquad Davis) en Wim Reinders (ControllFPV) bij de startlijn.Vince Irie (Jedeye FPV), Davis Helvenstein (Dquad Davis) en Wim Reinders (ControllFPV) bij de startlijn.

Ranking 4

Ranking nummer 4 van het NK Drone Race was wederom een spannende afvalrace. In de finale wist Dennis Mennema met zijn quadcopter de concurrentie het snelst af te zijn. Andrzej Krasny (SirCrashaLot), Nederlands Kampioen van 2017, eindigde als tweede en Vince Irie (Jedeye FPV) eindigde als derde

NK Drone Race

Het NK Drone Race is het eerste outdoor kampioenschap dat op zoek gaat naar de beste droneracer van Nederland. In samenwerking met de KNVvL wordt het NK Drone Race 2018 gehouden op verschillende vliegclubs verspreid door heel Nederland.

Wim Reinders (ControllFPV) kijkt mee als jurylid.Wim Reinders (ControllFPV) kijkt mee als jurylid.

ControllFPV

Wim Reinders (ControllFPV) is veel te vinden op droneracing events door het hele land en is vaak anderen te snel af. Vorig jaar pakte hij de derde prijs van het NK Drone Race 2017.

0 Reacties

    Plaats een reactie