8.0
BedrijfsnaamKNVvL
PlaatsWoerden
Land
Telefoon+31 (0)348 437 060
Websitehttp://www.knvvl.nl
CategorieModelsport
Luchtvaart
Beoordeling8.0
Volg ons

De KNVvL is de overkoepelende organisatie voor alle luchtsporten en luchtvaart hobby's in Nederland. De KNVvL is het aanspreekpunt voor iedereen die met luchtvaart of de luchtvaarthobby te maken heeft.

Lidmaatschap

Als lid van de KNVvL geniet je van veel voordelen. Het KNVvL biedt een goede opleiding- en brevetsysteem, speciale verzekeringen, goede informatievoorziening en een hele goede service in het algemeen.

De voordelen voor leden van de KNVvL:

Voordelige collectieve WA-verzekeringen
Belangenbehartiging zodat jij kan vliegen
Juridische ondersteuning
Tot ruim 45% korting op brevetten
Voordelen bij partners van de KNVvL
Gratis KNMI Meteo luchtvaart informatie
Afdelingsblad met alle belangrijke informatie
Regelmatige kortings- en weggeefacties speciaal voor leden

Afdelingen

De KNVvL heeft een erg grote doelgroep in Nederland en heeft daarom zijn organisatie in verschillende afdelingen onderverdeeld. Zo weet je als lid altijd wie jouw aanspreekpunt is en wie jou het beste kan helpen.

Drones

Sinds 2015 heeft de KNVvL de werkgroep Drones in het leven geroepen. Deze houd je op de hoogte van de ontwikkelingen van de nieuwe tak in de luchtsport. Richard Branderhorst is voorzitter van de CIV afdeling Modelvliegsport en heeft veel onderhandelingen met de overheid over modelvliegen dus ook droneaangelegenheden gevoerd. De hoofdzaak is het bewaken van de rechten van de huidige hobby modelvliegers.


Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close