Vanaf vandaag is het mogelijk om op je favoriete drone te stemmen tijdens de jaarlijkse Drone van het Jaar-verkiezing. De vier genomineerde drones zijn de DJI Mavic 2, Yuneec Mantis Q, Parrot ANAFI en de Eachine E511S.

Stem nu op je favoriete Drone van het Jaar 2019!

Drone van het Jaar 2019

Er is jaarlijks veel te doen om drones en de ontwikkelingen gaan in een razend tempo. De afgelopen jaren zijn drones een stuk veiliger geworden en dat is maar goed ook! DRONES.nl organiseert jaarlijks de Drone van het Jaar-verkiezing om te kijken welke drone het meest populaire model van het jaar is. Tijdens deze verkiezing kunnen bezoekers stemmen op hun favoriete drone.

Genomineerde drones

DRONES.nl heeft vier drones genomineerd op basis van de populariteit van de modellen in het afgelopen jaar. De genomineerde drones voor de Drone van het Jaar 2019 zijn:

Stem nu op je favoriete Drone van het Jaar 2019!

Stemmen

Bezoekers kunnen tot en met 30 september 2019 hun stem uitbrengen op hun favoriete drone. Door te stemmen maak je tevens kans om zelf een Parrot Swing drone te winnen. Er worden maar liefst drie drones verloot onder degene die hun stem hebben uitgebracht.

Stemmen kan via de website van de Drone van het Jaar: www.dronevanhetjaar.nl

Stem nu op je favoriete Drone van het Jaar 2019!

Winnaars

In 2017 won de DJI Mavic Pro de eerste Drone van het Jaar verkiezing. In 2018 ging de prijs naar de Ryze Tech Tello.

0 Reacties

    Plaats een reactie