7.9
MerkParrot
TypeQuadcopter
Vliegtijd25 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling7.9(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Parrot ANAFI

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 699,00 € 0.00 € 699.00Kopen
Bol.com7.5 € 549,99 € 0.00 € 549.99Kopen
MediaMarkt7.0 € 599,00 € 0.00 € 599.00Kopen
DroneKopenOnline.nl7.0 € 699,00 € 0.00 € 699.00Kopen

Informatie over Parrot ANAFI

Parrot richt zich met de ANAFI drone op de compacte camera drones. De opvouwbare drone is lekker compact en neem je dus makkelijk overal mee naartoe. De 4K HDR camera geeft je prachtige en kleurrijke opnames. Uniek aan de ANAFI drone is dat de camera 180 graden kan draaien. Hierdoor kun je zelfs recht omhoog filmen of fotograferen.

Parrot ANAFI

De Parrot ANAFI is een Ready to Fly (RTF) drone. Dit betekend dat hij compleet geleverd wordt en je dus direct kunt vliegen. De drone is vooral bedoeld voor outdoor vluchten. Dankzij de inklapbare armen is de Parrot ANAFI lekker compact en neem je hem eenvoudig mee op reis. Ingeklapt heeft de drone een afmeting van 244x67x65mm. Uitgeklapt is de drone 175x240x65mm groot.

180 graden camera

De camera is in staat om 180 graden van boven naar beneden te bewegen. Hierdoor is het mogelijk om naast recht naar beneden, ook recht naar boven te filmen en fotograferen met de Parrot ANAFI drone.

Vliegmodi

De Parrot ANAFI drone is voorzien van handige vliegmodi zoals 'Follow Me' en 'Cameraman' waarin de drone een object in beeld houdt zonder dat je de drone zelf hoeft te besturen. Ook heeft de Parrot ANAFI belangrijke functies als Return to Home (RTH) en geofence.

Camera

De camera van de Parrot ANAFI maakt opnames in 4K Ultra HD. Bijzonder aan de camera is dat hij ook beelden opneemt in High Dynamic Range (HDR). Dit zorgt voor prachtige kleuren en de juiste belichting van de opnames. Foto's maakt de drone met 21 megapixels eveneens in HDR.

Remote controller

De Parrot ANAFI wordt standaard geleverd inclusief Parrot Skycontroller 3. Het bereik van deze remote controller is zo'n 4.000 meter. In de smartphone houder bevestig je eenvoudig je smartphone waarna je live mee kunt kijken met de camera van de drone. De remote controller is voorzien van een oplaadbare LiPo accu.

Live mee kijken

De beelden van de camera zijn live te zien via de Parrot FreeFlight 6 applicatie die beschikbaar is voor iOS en Android smartphones.

Accu en vliegtijd

De accu van de Parrot ANAFI is een 2-cellige 7.6V accu met een capaciteit van 2700mAh. Hiermee haal je een maximale vliegtijd van zo'n 25 minuten. Handig aan de accu is dat deze voorzien is van een USB-C laadpoort. Hierdoor kun je hem niet alleen aan het stopcontact opladen, maar kun je hem ook opladen middels een powerbank. Handig voor wanneer je de Parrot ANAFI mee op reis neemt.

Conclusie

De Parrot ANAFI drone is een goede en veilig drone voor zowel startende als meer ervaren dronepiloten. Dankzij de 4K HDR camera maak je prachtige opnames. Uniek aan de Parrot ANAFI drone ten opzichte van andere drones is dat zijn camera 180 graden op en neer kan bewegen waardoor je recht omhoog kunt filmen en fotograferen.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close