7.8
MerkEachine
TypeQuadcopter
Vliegtijd15 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling7.8(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Eachine E511S

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 139,00 € 0.00 € 139.00Kopen

Informatie over Eachine E511S

De Eachine E511S is een opvouwbare drone met een FullHD camera. De drone beschikt daarnaast over een GPS functie waarmee hij met een druk op de knop terugkeert naar het vertrekpunt.

Eachine E511S

De Eachine E511S is een ready to fly quadcopter welke zowel binnen als buiten gevlogen kan worden. Dankzij zijn inklapbare armen is de drone erg compact en neemt u deze eenvoudig mee.

Vliegmodi

De Eachine E511S beschikt over een aantal zeer handige vliegfuncties waaronder een auto-hover en een follow me functie. Ook is het mogelijk de Eachine E511S een bepaald traject te laten vliegen of een circel om een object te laten vliegen. Dankzij de ingebouwde GPS vindt de Eachine E511S moeiteloos zijn weg terug naar het vertrekpunt.

Camera

De camera van de Eachine E511S neemt om in een FullHD resolutie van 1080p. De camera beweegt u van boven naar beneden met een simpele druk op de knop. De beelden van de camera zijn live te bekijken via de smartphone app waardoor u ziet wat u opneemt.

Remote controller

De Eachine E511S wordt ready to fly geleverd wat betekend dat deze standaard komt met een remote controller. Deze remote controller is voorzien van een smartphone bevestigingsbeugel waar u uw telefoon in kunt plaatsen. Via de app van de Eachine E511S ziet u direct het beeld van de camera en kunt u de slimme vliegfuncties inschakelen. De controller wordt gevoed door vier 1.5V AAA batterijen (exclusief). Het bereik van de 2,4 Ghz controller bedraagt zo'n 200 tot 300 meter.

Accu en vliegtijd

De Eachine E511S wordt standaard geleverd met een oplaadbare LiPo accu. Deze accu heeft een capaciteit van 1200mAh waarmee een vliegtijd van maximaal 15 minuten wordt bereikt. De batterij is een cartridge model die makkelijk verwisselbaar is. Voor een langere vliegtijd wordt geadviseerd extra batterijen aan te schaffen.

Conclusie

De Eachine E511S is een goede drone in zijn prijsklasse. De quadcopter is zeer compact en licht en heeft een prima camera.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close