7.9
MerkYuneec
TypeQuadcopter
Vliegtijd33 Minuten
CameraJa
GimbalJa meer specs
Beoordeling7.9(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Yuneec Mantis Q

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 499,00 € 0.00 € 499.00Kopen

Informatie over Yuneec Mantis Q

De Yuneec Mantis is een opvouwbare drone met een 4K camera. De drone is van een compact formaat wat deze quadcopter een een ideale gadget maakt om mee op reis te nemen.

Yuneec Mantis Q

De Yuneec Mantis Q is een ready to fly quadcopter wat betekend dat hij wordt geleverd met alle benodigheden om te vliegen. De drone is gemaakt voor outdoor vluchten, maar kan in combinatie met de propeller guards ook voor indoor vluchten gebruikt worden. De Yuneec Mantis Q weegt 480 gram en heeft een topsnelheid van 72 kilometer per uur.

Vliegmodi

De Yuneec Mantis Q zit boordevol handige vliegfuncties wat het voor elke dronepiloot mogelijk maakt om een goede luchtfotograaf te worden. Zo is de Mantis Q in staat om een object te herkennen en hier autonoom omheen te vliegen. Daarnaast onthoudt de Yuneec Mantis Q zijn vertrekpunt waardoor hij met een druk op de knop veilig zijn weg terug vindt.

Camera

De Yuneec Mantis Q heeft een 4K camera met een resolutie van 4160x2340 (16:9). De camera biedt ook elektronische beeldstabilisaties waardoor bewegingen uit het beeld worden gehaald. Deze vorm van beeldstabilisatie werkt bij een resolutie van maximaal 1920x1080 (FullHD). De opgenomen beelden worden opgeslagen op het bijgeleverde microSD-kaartje.

Remote controller

De Yuneec Mantis Q wordt geleverd inclusief remote controller met smartphone houder. U kunt hierop uw smartphone bevestigen en live mee kijken met de camera van de Yuneec Mantis Q. Ook kunt u in de Yuneec applicatie de verschillende vliegmodi activeren. Het bereik van de Yuneec Mantis Q is maximaal 800 meter. De remote controller is voorzien van een oplaadbare accu.

Accu en vliegtijd

De accu van de Yuneec Mantis Q heeft een capaciteit van 2800mAh en geeft een vliegtijd van maximaal 33 minuten. De accu heeft 3 cellen.

Conclusie

De Yuneec Mantis Q is een goede drone met uitstekende camera. De drone is dankzij zijn opvouwbare armen zeer compact waardoor deze de ideale gadget voor mee op reis is.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close