Torvol is via Kickstarter een crowdfunding-campagne gestart voor haar nieuwe Drone Explorer Backpack.

Drone Explorer Backpack

Torvol's Drone Explorer Backpack is een rugzak speciaal ontworpen voor compacte drones en camera-benodigdheden, maar die ook met name ruimte biedt aan kleding en andere essentiële reisbenodigdheden.

Torvol houdt Kickstarter-campagne voor Drone Explorer Backpack

Drone Explorer Backpack

De rugzak beschikt over een uniek 'roll top' compartiment waardoor de tas over 10 liter extra ruimte beschikt en verandert van een compacte rugtas voor dagelijks gebruik in een ruime reistas voor een grote hoeveelheid spullen.

Torvol houdt Kickstarter-campagne voor Drone Explorer Backpack

Drones

De tas beschikt over een speciaal compartiment met een aanpasbare vakindeling geschikt voor vrijwel alle compacte camera-drones met benodigde accessoires. De Drone Explorer Backpack is geschikt voor DJI Mavic Pro, DJI Mavic 2, DJI Mavic Air, Parrot Anafi, Parrot Bebop, DJI Spark en alle drones van een vergelijkbaar formaat.

Torvol houdt Kickstarter-campagne voor Drone Explorer Backpack

Clothing Pouch

Iedere Drone Explorer Backpack wordt geleverd inclusief 'Clothing Pouch', een losse tas om kleding georganiseerd in op te bergen. Op deze manier is je tas niet alleen goed georganiseerd, maar blijft je kleding ook schoon en is minder onderhevig aan extra kreuken.

Torvol houdt Kickstarter-campagne voor Drone Explorer Backpack

Drone Compact Case

Bij de backpack is optioneel een zogenaamde 'Drone Compact Case' te bestellen. Deze compacte opbergcase biedt ruimte en extra bescherming aan je drone met accessoires. De case kan gebruikt worden om alleen de drone-benodigdheden naar de vertreklocatie te nemen en past naadloos in het drone-compartiment van de rugtas.

Torvol houdt Kickstarter-campagne voor Drone Explorer Backpack

Laptop

De Drone Explorer Backpack beschikt ook over een speciaal compartiment voor laptops tot een formaat van 15 inch.

Torvol houdt Kickstarter-campagne voor Drone Explorer Backpack

Kwaliteit

Torvol backpacks behoren inmiddels tot de standaard-uitrusting van iedere professionele droneracer, dus het staat buiten kijf dat deze fabrikant weet hoe zij een tas van sublieme kwaliteit moet maken. Waar aan crowdfunding nog wel eens haken en ogen hangen, ben je met deze campagne vrijwel verzekerd van een goede afloop.

Torvol houdt Kickstarter-campagne voor Drone Explorer Backpack

Crowdfunding

Crowdfunding is een ideale manier voor fabrikanten om nieuwe producten te introduceren. Via een inzamelingsactie kan de fabrikant haar product direct in handen krijgen van consumenten en kan (een deel van) de productie worden gefinancierd.

Torvol

Torvol is niet onbekend met crowdfunding, want het Amsterdamse merk introduceerde eerder haar Quad Pitstop Backpack Pro via Kickstarter.

Torvol houdt Kickstarter-campagne voor Drone Explorer Backpack

Meedoen?

Tot 4 januari 2019 kun je deelnemen aan de Torvol crowdfunding-campagne via Kickstarter. Voor een bedrag van 135 euro kun je een complete set reserveren bestaande uit Drone Explorer Backpack, Clothing Pouch en Drone Compact Case.

1 Reacties

  1. ca

    I read your article, I found it very detailed and very useful for me. I have read many articles but not as detailed as your posts. Thank you for sharing this article with readers. run 3

Plaats een reactie