De Amsterdamse drone accessoire fabrikant Torvol is een crowdfunding campagne gestart voor de nieuwe Quad Pitstop Backpack Pro. Deze rugtas is speciaal ontworpen voor racedrones en beschikt over handige attributen om eenvoudig reparaties uit te voeren aan je drone.

Veel inhoud

De Torvol FPV - Quad PITSTOP Backpack PRO is de ideale backpack voor de racedronepiloot. Met de rugtas vervoer je eenvoudig vier drones, een FPV bril, je remote conroller, een ground station, 15 accu's, 40 propellers, gereedschap, je laptop en een flesje drinken.

Torvol start crowdfunding actie voor FPV Quad Pitstop Backpack Pro

Pitstop

De rugtas heeft een speciale PITSTOP area. Door de tas uit te vouwen kun je reparaties uitvoeren op de tas zonder dat je met je broek op de grond hoeft te zitten. Hierdoor blijft je broek schoon en droog. Ook wordt er een magnetcase geleverd bij de Torvol backpack. In deze handige kleine case zit een magneet waardoor al je schroefjes bij elkaar blijven.

Torvol start crowdfunding actie voor FPV Quad Pitstop Backpack Pro

Crowdfunding

Met de crowdfunding actie wil Torvol 10.000 euro ophalen voor de productie van de backpack. Je kunt de actie steunen door een backpack aan te schaffen via de crowdfunding website Indiegogo.com. De backpack kost 179 euro, maar er zijn nog early birds beschikbaar waarbij je slechts 139 euro betaalt. Daarnaast krijg je daarbij een gratis LiPo Pouch waarin je ruim 15 LiPo accu's kunt bewaren.

Torvol

Torvol heeft onlangs een complete lijn met drone tassen uitgebracht. Hiermee leggen zij niet alleen de focus op racingdrones, maar bieden zij ook tassen aan voor luchtfotografie drones waaronder de DJI Phantom 4 Pro. Naast backpacks biedt Torvol ook landing pads en een speciale Indoor Race Pack aan.

Samenwerking

Om de backpacks goed in de markt te zetten is Torvol een samenwerking aangegaan met het nummer 1 droneracing team van Nederland: Team SQG. Het team reist veel naar internationale drone racing toernooien en weet daarom precies waar een goede backpack voor FPV racing aan moet voldoen. De Torvol backpack maakt het transport van de drones en accessoires eenvoudig en beschermt daarbij het kostbare materiaal.

Torvol start crowdfunding actie voor FPV Quad Pitstop Backpack Pro

Team Torvol

Tijdens de IDRA drone race 'Utrecht Internationals' tijdens Dutch Comic Con 2018, vormen vier dronepiloten van Team SQG het Team Torvol. Met de race strijden verschillende teams om de felbegeerde hoofdprijs van 10.000 euro.

0 Reacties

    Plaats een reactie