Met het DJI 'Life is Big' evenement (28 november 2018!) om de hoek begint er steeds meer sappige info te lekken. Op Twitter doet nu een foto de ronde van wat waarschijnlijk dé grote aankondiging gaat worden: de DJI Osmo Pocket handheld camera.

Twitter

Een foto op Twitter bevestigt het nu definitief: er is een nieuwe DJI Osmo camera in de maak. Deze Osmo Pocket belooft DJI's meest compacte portable camera tot nu toe te worden. Naar verwachting wordt de Pocket 28 november op DJI's 'Life is big' evenement uit de doeken gedaan.

Eerste duidelijke foto DJI Osmo Pocket gelekt

Scrollwiel

Op de foto zien we een nieuwe compactere versie van de Osmo met een 3-assige gimbal die vergelijkbaar is met die van de DJI Spark. De vorm van de camera doet dan weer denken aan de camera op de DJI Mavic 2 Pro, maar nog interessanter is de toevoeging van een scrolwiel. Betekent de aanwezigheid van dit bedieningswieltje dat de Osmo Pocket een zoomfunctie krijgt? Of gaat het om een 'scherpstel' mechanisme? Dat blijft voor nu nog giswerk.

Speculatie

Op de gelekte foto van de nieuwe DJI Osmo Pocket zien we naast het scrolwiel ook nog de vertrouwde bedieningsknoppen en een ingebouwd scherm. Wij speculeerden al eerder over dit scherm, maar nu het nog scherper in beeld is lijkt het bijna zeker: De Osmo Pocket zal te gebruiken zijn zonder smartphone. Wat je filmt zul je ten all tijden kunnen zien op je Osmo Pocket scherm.

Eerste duidelijke foto DJI Osmo Pocket gelekt

Life is big

Op 28 november 2018 omstreeks 20:00 weten we eindelijk wat de Osmo Pocket precies voor functies zal hebben. Dan vindt namelijk DJI's 'Life is big' evenement plaats in New York en naar verwachting weten we na afloop ook wanneer de kleine camera verkrijgbaar is. Wij gokken dat dit nog voor kerst zal zijn. Met de Osmo Pocket lijkt DJI immers het ideale kerstcadeau voor de selfie en vloggersgeneratie in huis te hebben.

0 Reacties

    Plaats een reactie