Het is dan wel geen drone, maar toch zit menig luchtfotograaf erop te wachten: de DJI Osmo 2. Het nieuwe product van de Chinese dronefabrikant werd al gezien op uitgelekte foto's, maar wanneer zou deze uit komen?

DJI Osmo 2

Toen de eerste foto's uitlekte van de DJI Mavic 2 drone, was er ook een kleine handheld gimbal te zien die doet lijken op de camera's uit de DJI Osmo series.

Scherm

Op de foto is te zien dat het apparaat veel kleiner is dan de oorspronkelijke DJI Osmo en er zit een klein scherm op. Dit zou erop wijzen dat er geen tussenkomst van een smartphone noodzakelijk is om de beelden te bekijken. Hierdoor wordt de DJI Osmo 2 nog makkelijker en sneller te gebruiken.

Accu

Aan de onderzijde van de uitgelekte foto is een USB Type C oplaadpoort te zien. Dit zou duiden op een interne oplaadbare accu en niet op verwisselbare accu's zoals bij de DJI Osmo het geval is.

Komt DJI's nieuwe Osmo nog voor de Kerst?

Camera

De camera module zelf is kleiner dan de Hasselblad camera van de DJI Mavic 2 Pro, maar heeft wel dezelfde vorm. De camera wordt op drie assen gestabilisseerd net als zijn voorganger. Ook verwachten wij dat de camera minimaal in 4K kan opnemen.

Concept

Een bekende op het gebied van DJI geruchten is OsitaLV, die zelf een concept uittekende van hoe de DJI Osmo 2 er ongeveer uit zal zien.

Komt DJI's nieuwe Osmo nog voor de Kerst?

Verkrijgbaar

Wanneer we de nieuwe 'DJI Osmo 2' kunnen verwachten is nog niet bekend. Wij hopen dat hij nog net voor de feestdagen komt zodat wij de Kerstman om deze vette gadget kunnen vragen.

0 Reacties

    Plaats een reactie