Dino Joghi - ook wel bekend onder de bijnaam 'GhettoDino' - was vandaag de snelste droneracer en eindigde als dagwinnaar van de tweede ranking van het Nederlands Kampioenschap Drone Race 2018.

Ranking 2

De tweede ranking van het NK Drone Race 2018 werd vandaag gevlogen bij de Vughtse Modelvliegclub The Hawks in Vught. Ondanks dat de zon zich niet liet zien, bleef enige vorm van neerslag ook weg uit het Brabantse land waardoor het een prima dronerace-dag was. De wedstrijd verliep wederom voorspoedig dankzij de voortreffelijke wedstrijdleiding door Team MRO.

Dino Joghi (GhettoDino) wint tweede ranking NK Drone Race 2018

Kwalificatie

Tijdens de kwalificatie rondes is het voor de piloten belangrijk om een zo snel mogelijke ronde over de racetrack te vliegen. Door een snelle tijd neer te zetten kunnen piloten punten verdienen voor het klassement en zich plaatsen voor de dagfinale.

Dino Joghi (GhettoDino) wint tweede ranking NK Drone Race 2018

Finale

In totaal vlogen vandaag 52 piloten mee. Na de kwalificatierondes en vervolgens de spannende eliminatierondes wisten uiteindelijk zes droneracers zich te plaatsen voor de dagfinale:
• Tom Koopmanschap (Mr. Green)
• Nick Boon (Nick B)
• Thierry Ligeon (Afrobotic FPV)
• Dino Joghi (GhettoDino)
• Ralph Hogenbirk (Shaggy FPV)
• Dennis Mennema (DroneDFPV)

Dino Joghi (GhettoDino) wint tweede ranking NK Drone Race 2018

Winnaars

Na een spannende finale race kende de tweede ranking van het NK Drone Race 2018 in Vught de volgende winnaars:
1. Dino Joghi (GhettoDino)
2. Dennis Mennema (DroneDFPV)
3. Thierry Ligeon (Afrobotic FPV)

Dino Joghi (GhettoDino) wint tweede ranking NK Drone Race 2018

Dino Joghi

Het is geen verrassing dat Dino Joghi als dagwinnaar naar huis gaat. De Amsterdammer schreef al vele nationale en internationale titels op zijn naam en behoort zonder twijfel tot de beste droneracers van Nederland. Joghi is dit jaar ook uitgenodigd voor het derde seizoen van de Drone Racing League (DRL), een professioneel droneracing kampioenschap uit de Verenigde Staten met de beste droneracers ter wereld. Ook schreef hij dit jaar Drone Racing Middenwaard 2018 op zijn naam, eindigde hij derde met Team Droneshop.nl tijdens IDRA Utrecht Internationals 2018 en won hij vorig jaar - voor het tweede jaar op een rij - DronePortal 2017.

Racetrack

Bekijk de racetrack van de tweede ranking van het NK Drone Race 2018 in Vught. De opnames zijn gemaakt door Bas van 't Hul (SniperX) tijdens een GoPro ronde.

Jules Verne

De volgende ranking vindt alweer over twee weken plaats bij Modelbouwvereniging Jules Verne in Doornspijk. Op zaterdag 2 juni 2018 zal er op het vliegveld opnieuw een gaaf parcours gebouwd worden.

Dino Joghi (GhettoDino) wint tweede ranking NK Drone Race 2018

NK Drone Race

Het Nederlands Kampioenschap Drone Race is een jaarlijkse competitie dat wordt georganiseerd door de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart (KNVvL) bij verschillende aangesloten modelvliegverenigingen door heel Nederland. Na een succesvol eerste seizoen en een eerste Nederlands Kampioen Drone Race, belooft het tweede seizoen groter dan ooit te worden. De stijging van het aantal deelnemers ten opzichte van vorige jaar laat de groei van deze veelbelovende sport nu al zien.

0 Reacties

    Plaats een reactie