Droneracers Dino Joghi (Ghetto Dino) en Ralph Hogenbirk (ShaggyFPV) doen dit seizoen mee aan de Amerikaanse dronerace competitie 'Drone Racing League' (DRL). De wedstrijden hiervan zullen vanaf 6 september te zien zijn op ESPN.

Nederlanders

In 2016 werd de eerste Drone Racing League competitie gehouden in de Verenigde Staten. Dit jaar doen er voor het eerst twee Nederlanders mee aan de competitie. Dino Joghi en Ralph Hogenbirk vliegen zullen de strijd aangaan met de internationale grootheden zoals JohnnyFPV en Nurk.

Racer3

Tijdens de Drone Racing League vliegen de dronepiloten ieder met eenzelfde Racer3 drone. Deze drone is voorzien van een GoPro camera waardoor de beelden vanaf de drone altijd haarscherp zijn. Ook komt het tijdens deze competitie echt op de kwaliteiten van de piloten aan gezien de drones allemaal even snel zijn.

Ghetto Dino en ShaggyFPV racen in Drone Racing League

Live op ESPN

De races van de Drone Racing League zijn live te zien bij sportzender ESPN. De eerste aflevering wordt op 6 september 2018 uitgezonden. De finale van de Drone Racing League wordt gehouden in Saoedi-Arabië.

Tickets

Op zaterdag 28 juli 2018 racen de dronepiloten bij BMW Welt in München, Duitsland. Tickets voor dit event zijn verkrijgbaar via Eventbrite.

Ghetto Dino en ShaggyFPV racen in Drone Racing League

0 Reacties

    Plaats een reactie