De Drone Racing League heeft een nieuwe drone gepresenteerd met de naam Racer3. De drone is de opvolger van de Racer2 en beschikt over maarliefst 209 LED lichten.

Drone Racing League

De Drone Racing League is een FPV racing competitie in de Verenigde Staten. Het wordt georganiseerd door sport- en mediabedrijf DRL. Races worden vaak op unieke locaties gehouden met de beste piloten van de wereld.

Gelijke kansen

Tijdens de wedstrijden van de Drone Racing League vliegen alle piloten met dezelfde setup. Hierdoor heeft iedereen gelijke kansen en komt het dus echt aan op de skills van de dronepiloot. Kenmerkend aan de drones van DRL zijn het grote aantel LED lichten. Deze felgekleurde lichten maakt het mogelijk om de drones tijdens de race goed van elkaar te onderschijden.

Drone Racing League komt met Racer3 voor seizoen 2

Racer3

Het nieuwe race seizoen gaat binnenkort van start en daarvoor heeft DRL de nieuwe Racer3 drone uitgebracht. Deze drone beschikt over totaal 209 LED lichten en is gebouwd voor snelheid, wendbaarheid en strijd.

5S Accu

De Racer3 beschikt over een interne Long Range transmitter die gebruikt wordt voor het live uitzenden van de luchtopnames. Daarnaast is DRL een samenwerking aangegaan met Pulse voor de ontwikkeling van een 1.800mAh 5S batterij. Deze accu in combinatie met speciale motoren en 6" triblade propellers maakt de Racer3 een echt race monster.

Drone Racing League komt met Racer3 voor seizoen 2

Simulator

De racedrone is nog in productie, maar je kan er al mee vliegen. De Drone Racing League heeft namelijk een eigen race simulator en hierin kunnen gebruikers een week lang kennis maken met de nieuwe drone. De simulator is te besturen met de meeste remote controllers waaronder die van de Playstation 4 en Xbox One.

0 Reacties

    Plaats een reactie