Er zijn foto's gelekt van een prototype drone dat mogelijk de nieuwe DJI Phantom 5 is.

Geruchten

Tot op heden is het nog niet bekend of er daadwerkelijk een opvolger komt van de Phantom 4 drone, maar deze foto's wekken toch de indruk dat dit het nieuwe model betreft van de populaire Phantom-serie. We willen benadrukken dat alle informatie in dit bericht is gebaseerd op geruchten en niet officieel is bevestigd door DJI.

Foto's van DJI Phantom 5 gelekt

Phantom 5

Eerder werden er al foto's verspreid op het internet van een camera dat mogelijk de camera is van de nieuwe Phantom 5 drone. Nu zijn er ook foto's verschenen waarop de volledige drone te zien is.

De foto's corresponderen met een eerder gerucht dat de body van de Phantom 5 niet wit, maar een aluminium-look zou hebben.

Foto's van DJI Phantom 5 gelekt

Camera

De geruchten doen de ronde dat de Phantom 5 een camera zou hebben met een 1 inch CMOS image sensor met aanpasbare lenzen. Er zouden mogelijk 16mm, 24mm, 35mm en 50mm lenzen beschikbaar komen voor de camera.

Foto's van DJI Phantom 5 gelekt

28 maart

Het is nog onduidelijk wanneer DJI de nieuwe Phantom 5 drone zal presenteren. Op 28 maart 2018 zal DJI sowieso nieuwe producten aankondigen, maar de geruchten doen de ronde dat dit mogelijk de DJI MasterWheels and Phantom 4 Pro v2.0 zullen zijn. Mogelijk moeten we nog langer wachten op de presentatie van de Phantom 5 en Mavic Pro 2.

Foto's van DJI Phantom 5 gelekt

0 Reacties

    Plaats een reactie