Er zijn foto's gelekt van een prototype drone dat mogelijk de nieuwe DJI Phantom 5 is.

Geruchten

Tot op heden is het nog niet bekend of er daadwerkelijk een opvolger komt van de Phantom 4 drone, maar deze foto's wekken toch de indruk dat dit het nieuwe model betreft van de populaire Phantom-serie. We willen benadrukken dat alle informatie in dit bericht is gebaseerd op geruchten en niet officieel is bevestigd door DJI.

Phantom 5

Eerder werden er al foto's verspreid op het internet van een camera dat mogelijk de camera is van de nieuwe Phantom 5 drone. Nu zijn er ook foto's verschenen waarop de volledige drone te zien is.

De foto's corresponderen met een eerder gerucht dat de body van de Phantom 5 niet wit, maar een aluminium-look zou hebben.

Camera

De geruchten doen de ronde dat de Phantom 5 een camera zou hebben met een 1 inch CMOS image sensor met aanpasbare lenzen. Er zouden mogelijk 16mm, 24mm, 35mm en 50mm lenzen beschikbaar komen voor de camera.

28 maart

Het is nog onduidelijk wanneer DJI de nieuwe Phantom 5 drone zal presenteren. Op 28 maart 2018 zal DJI sowieso nieuwe producten aankondigen, maar de geruchten doen de ronde dat dit mogelijk de DJI MasterWheels and Phantom 4 Pro v2.0 zullen zijn. Mogelijk moeten we nog langer wachten op de presentatie van de Phantom 5 en Mavic Pro 2.

0 Reacties

    Plaats een reactie