Er is een foto gelekt van een drone dat mogelijk de nieuwe DJI Mavic Pro 2 is.

Geruchten

Ondanks het feit dat DJI's laatste drone - Mavic Air - nog amper in de schappen van de winkels ligt, is de geruchtenmachine rondom het nieuwste product van de Chinese dronegigant weer volop in gang. We willen benadrukken dat alle informatie in dit artikel slechts gebaseerd is op geruchten en niet officieel is bevestigd.

Design

De nieuwe versie van DJI's Mavic Pro zal naar verwachting over alle technologie van de DJI Phantom 4 Pro beschikken verpakt in een uiterst compact formaat. De drone die te zien is op de gelekte foto lijkt qua design veel op de Mavic Pro met gestroomlijnde elementen van de Mavic Air.

Foto gelekt van DJI Mavic Pro 2 drone

Gimbal camera

Natuurlijk zullen de camera en gimbal van de Mavic Pro 2 een update krijgen ten opzichte van zijn voorganger. Naar verwachting zal de camera video kunnen opnemen in 4K met 60 frames per seconde. Hopelijk zal DJI de kwetsbare gimbal constructie van de Mavic Pro verbeteren en het design meer baseren op de gimbal van de Mavic Air.

Obstakels ontwijken

Er gaan geruchten dat de Mavic Pro 2 zal worden uitgerust met een obstakel ontwijksysteem dat ook in het donker in staat is om obstakels waar te nemen. Ook zal DJI's nieuwste versie van de Mavic Pro waarschijnlijk zijn uitgerust met sensoren aan de bovenkant zodat de drone ook tijdens een opwaartse beweging in staat is om obstakels te zien.

Vliegtijd

De vliegtijd van de Mavic Air bedraagt ongeveer 21 minuten en de vliegtijd van de Mavic Pro bedraagt zo'n 30 minuten. Naar verwachting zal de vliegtijd van de Mavic Pro 2 ook zo'n 30 minuten bedragen.

Foto gelekt van DJI Mavic Pro 2 drone

Presentatie

Het is nog onbekend wanneer DJI de nieuwe versie van haar Mavic Pro gaat aankondigen. Naar verwachting zal dit in het aankomende voorjaar plaats vinden.

0 Reacties

    Plaats een reactie