Na een spannende maand waarin mensen op hun favoriete dronevideo's en drone konden stemmen zijn vandaag de gelukkige winnaars bekend gemaakt van Drone Awards 2017. Roy Visser uit Huizen en Pieter Bos uit Apeldoorn wisten met hun video de meeste stemmen voor zich te winnen en hebben daarmee een Drone Award gewonnen. De DJI Mavic Pro is uitgeroepen tot Drone van het Jaar 2017.

Drone Awards 2017

Voor het vierde jaar op rij reikt Drones.nl de prijzen uit voor de beste dronevideo's van het jaar. In de categorieën 'Luchtfotografie' en 'Racing' waren beide vier filmpjes genomineerd waarop bezoekers gedurende de maand november op konden stemmen. Voor het eerste jaar voegde Drones.nl daar een nieuwe categorie aan toe. Dit jaar konden droneliefhebbers ook voor het eerst stemmen voor de beste drone van het jaar.

Winnaars Drone Awards 2017 bekend!

Winnaar categorie Luchtfotografie: Roy Visser - Sardinië

Roy Visser uit Huizen is met zijn video van Sardinië de winnaar van Drone Awards 2017 in de categorie 'Luchtfotografie'. Zijn video met daarin het oogverblindende eiland aan de prachtige Italiaanse zee leverde hem de meeste stemmen op en wist daarmee zijn competitie voor te blijven. "Ik vind het super gaaf dat mijn video de meeste stemmen heeft opgebracht en ik daarmee de Drone Award van 2017 heb gewonnen!", vertelt Roy Visser aan DRONES.nl. Naast de award ontvangt Roy een waardebon t.w.v. 250 euro te besteden bij Droneshop.nl en natuurlijk eeuwige roem als maker van de beste luchtfotografie video van 2017.

Winnaar categorie Racing: Pieter Bos - TT Circuit Assen

Pieter Bos heeft met zijn video bij TT-Assen de Drone Award 2017 gewonnen in de categorie Racing. In zijn video is te zien hoe hij over het bekende parcours in Assen vliegt. Zijn video leverde hem de meeste stemmen op en is daarmee de winnaar van de categorie 'Racing' van Drone Awards 2017. Pieter Bos wordt eveneens voor eeuwig opgenomen in de eregallerij met winnaars en ontvangt net als Roy Visser een waardebon t.w.v. 250 euro te besteden bij Droneshop.nl.

Drone van het Jaar 2017

Voor het eerst heeft Drones.nl ook vier drones genomineerd voor een Drone Award. Hierbij werden de vier populaire modellen DJI Spark, DJI Mavic Pro, Parrot Bebop 2 en de DJI Phantom 4 Pro genomineerd. De DJI Mavic Pro drone is door het publiek uitgeroepen tot Drone van het Jaar 2017.

Winnaars Drone Awards 2017 bekend!

DJI Mavic Pro

De DJI Mavic Pro werd in het najaar van 2016 aangekondigd. Deze drone was zeer uniek door zijn inklapbare armen en daardoor makkelijk mee te nemen. De drone past in een kleine tas en is daardoor ideaal voor mee op reis. De DJI Mavic Pro kwam begin 2017 in de winkels te liggen en was meteen razend populair. De drone beschikt over een 4K camera en heeft een bereik van maar liefst 5 kilometer. Door de handige veiligheidsfuncties zoals obstakel ontwijking en een return to home is de DJI Mavic Pro een alleskunner en geschikt voor beginnende, maar ook veeleisende piloten.

Stemmen

Alle genomineerden van de Drone Awards 2017 hebben een Lowepro backpack naar keuze gewonnen. Naast de 8 genomineerden wordt er ook een Lowepro Backpack naar keuze verloot onder de mensen die een stem hebben uitgebracht. De winnaar hiervan is Joey Oduber. Wij wensen hem alvast heel veel plezier met zijn nieuwe Lowepro backpack!

Winnaars Drone Awards 2017 bekend!

Inzenden van video's

Door de enorme groei in populariteit van drones is het voor de redactie van Drones.nl onmogelijk om alle dronevideo's te vinden. Heb jij een gave video gemaakt of heb jij er ergens één gezien? Stuur hem dan in via het formulier en wie weet zie jij 'm straks terug in de video sectie van Drones.nl en misschien wel volgend jaar bij Drone Awards 2018!

Winnaars Drone Awards 2017 bekend!

2 Reacties

  1. Sebastiaan

    Goed gedaan heren, gefeliciteerd!

  2. henk visser

    hartelijk gefeliciteerd groet je ouders van mij kus op bolletje van coby henk visser alphen ad rijn/vanouds hoofdtrainer zv ysselmeer

Plaats een reactie