Na het debacle rondom de Lily drone lijkt er nu toch echt een exemplaar uitgebracht te gaan worden. Het bedrijf werd na een faillissement overgenomen door Mota Group die nu de 2017 Lily Next-Gen uitbrengen. De drone is te bestellen via de website van Lily en zal binnen 2 tot 4 weken verscheept worden.

Crowdfunding

In 2015 werd de Lily drone gepresenteerd via een crowdfunding campagne. De drone was direct razend populair en werd dan ook massaal besteld. Het bedrijf haalde hiermee 34 miljoen dollar op, maar kreeg het niet voor elkaar met dit enorme bedrag de drone daadwerkelijk te ontwikkelen. Begin dit jaar viel het doek en ontvingen de pre-order klanten hun geld terug.

Mota Group

Nu twee jaar na de introductie van de Lily drone komt de nieuwe eigenaar Mota Group met een nieuwe generatie Lily drone. Het 2017 model heeft flink wat upgrades gekregen en zal binnen 2 tot 4 weken bij de eerste klanten aankomen.

Mota Group presenteert 2017 versie van de Lily drone

2017 Lily drone

De 2017 Lily drone heeft inklapbare armen zoals we die kennen van de GoPro Karma drone. Daarnaast is de drone voorzien van een 13 megapixel camera die video's schiet in 4K met 60 beelden per seconden. Ook maak je met de nieuwe generatie Lily drone slowmotion opnames in 720p met 120 beelden per seconden. De camera wordt gestabiliseerd met behulp van een mechanische gimbal die wordt ondersteund door softwarematige beeld stabilisatie.

Verbetering

Er zitten flink wat verschillen tussen de 2015 Lily drone en de 2017 Lily drone. Zo heeft ook de nieuwe fabrikant het niet voor elkaar gekregen om de drone waterdicht te maken. Daarnaast heeft de nieuwe drone geen 4, maar 8 motoren met propellers. Ook is de nieuwe drone met 385 gram een stukje lichter dan zijn voorganger en is dus de camera aanzienlijk verbeterd.

Mota Group presenteert 2017 versie van de Lily drone

Pakketten

De Lily NExt-Gen wordt aangeboden in twee verschillende pakketten: Lily Standard Package en Lily Fully Loaded Package. Beide pakketten zijn voorzien van een extra batterij, oplaad kabel, extra propellers, propeller guards, 16GB geheugenkaart en een snellader. Bij de Fully Loaded Package ontvang je een speciale koffer, een remote controller met een ingebouwd scherm en 1 jaar garantie op verlies van de drone of schade aan de drone.

Mota Group presenteert 2017 versie van de Lily drone

Kopen

De nieuwe Lily drone laat niet lang meer op zich wachten. De fabrikant claimt dat de eerste exemplaren al binnen 2 tot 4 weken verstuurd worden. De Standard Package kost 499 dollar (418 euro) en de Lily Fully Loaded Package kost 799 dollar (669 euro). De snelle beslissers ontvangen tot en met 31 augustus 2017 met de kortingscode TM3RH82, 300 dollar korting op de Fully Loaded Package. De kortingscode B1REME4 geeft tot deze datum 50 dollar korting op de Standard Package van de Lily drone.

0 Reacties

    Plaats een reactie