"Gooi Lily gewoon de lucht in om een nieuwe video te maken." Zo luiden de instructies van de nieuwe drone genaamd Lily. Ingewikkelde instellingen en veel ervaring met het besturen van drones zijn verleden tijd, want Lily regelt alles zelf. Het enige wat je voor een spectaculaire Lily-video nodig hebt, is een speciale armband en een flinke dosis adrenaline. .

Filmen met een drone was nog nooit zo makkelijk

Lily is een nieuwe iOS-gekoppelde drone. Met behulp van een speciale armband weet Lily precies waar je bent en houdt je zo in het vizier voor de meest prachtige beelden. De ingebouwde camera schiet HD videobeelden in 1080p en slow-motion beelden in 720p, ideaal voor de sportieve droneliefhebbers. Lily filmt je op de fiets of tijdens de wintersport, en zelfs op het water kan je Lily veilig meenemen. De drone is namelijk waterdicht. Gooi de drone in het water en ze stijgt vanzelf op om je acties op de gevoelige plaat te leggen.

Geavanceerde controller overbodig

Lily connect met je iPhone of iPad. Hiermee is het mogelijk camera-instellingen te wijzigen of je beelden direct online te delen. Actieve besturing heeft Lily echter niet nodig. Via een zogenaamd "beacon" in de meegeleverde armband blijft Lily continu op de hoogte van je positie. Voor de waterliefhebber is er een waterdichte armband-case meegeleverd. lily_drone_tracking_devicelily_drone_tracking_device

Specificaties

De drone gaat op een volle accu zo'n 20 minuten mee, haalt een snelheid van 40 km/u en heeft een maximaal bereik van ongeveer 300 meter. Nadeel van het waterdichte ontwerp van Lily is dat de accu niet verwisselbaar is. Preorders voor Lily kunnen via de officiële website worden geplaatst. De prijs voor een preorder is nu 499 dollar, verwachting is dat de drone na lancering tot bijna het dubbele zal kosten.

6 Reacties

  1. Pascal-the-G

    Erg vet apparaat en erg verleidelijk om te pre-orderen voor die prijs!

  2. Jan

    Vermeld is dat de drone waterdicht is. Blijft de drone ook drijven wanneer die op het water land ?

  3. Pieter

    In andere filmpjes is te zien dat deze blijft drijven en zelfs vanuit het water kan ´starten´.

  4. Bouwman

    ik wil deze graag pre ordenen, maar kom er echt niet door. wie kan mij helpen?

  5. meneer abel

    kom naar mijn webshop voor taarten, veel leuker dan drones!! www.taartenvanabel.nl dat word smullen!

  6. meneer abel

    kom kijken op mijn webshop, ik verkoop taarten, veel leuker dan drones!! www.taartenvanabel.nl dat word smullen!

Plaats een reactie