9.0
BedrijfsnaamVeilig Vliegen
Land
Websitehttp://www.veiligvliegen.nl
CategorieEducatie
Beoordeling9.0
Volg ons

VeiligVliegen is een voorlichtingscampagne over veilig vliegen met drones. Met behulp van een kleurrijke website en folder informeert de campagne beginnende dronevliegers over de regelgeving die gepaard gaat met het vliegen met drones.

Tips

Naast uitdrukkelijke aandacht voor de regelgeving vind je ook een aantal handige tips op VeiligVliegen.nl. Zo vind je er "Do's & Don'ts", een checklist voor veilig vliegen en onmisbare beginnerstips. Een absolute must om te bekijken voor iedereen die nog nooit gevlogen heeft met een drone.

No Fly Zones

Op de website van Veilig Vliegen vind je ook een interactieve landkaart met No Fly Zones. Een No-Fly Zone is een gebied waar een vliegverbod en/of restricties gelden. Zorg dat je op de hoogte bent van alle No Fly Zones op de plekken waar jij gaat vliegen.

Folder

Speciaal voor retailers heeft VeiligVliegen.nl een folder ontwikkeld. De folder is digitaal als PDF te bekijken en gratis per post te bestellen via de website.

Ambassadeurs

Vele ambassadeurs dragen de campagne een warm hart toe, zoals: DRONES.nl, Aeret, Copterworld, DroneLand, Dronespecialist, Intertoys en Toemen Modelsport. Aanmelden als ambassadeur kan via de website.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close