8.0
BedrijfsnaamToemen Modelsport
Plaatss-Hertogenbosch
Land
Telefoon+31 (0)73 614 0 104
Websitehttp://www.toemen.nl
CategorieDroneshops
Beoordeling8.0
Volg ons

Toemen Modelbouw is al jaren een begrip in de modelbouw wereld en is opgericht in 1980.

Den Bosch

Toemen Modelsport is gevestigd in het centrum van 's-Hertogenbosch. Sinds 2014 beschikt de modelbouw specialist over een tweede winkel recht tegenover de eerste winkel. Sinds April 2015 beschikt Toemen over een 3e vestiging. Het filiaal in Oisterwijk (Noord-Brabant) dient als online magazijn voor internetbestellingen

Assortiment

Deze nieuwe winkel is geheel ingericht met plastic modelbouw, bestuurbare tanks, racebanen en op afstand bestuurbare drones. In onze bestaande winkel hebben wij een grote collectie bestuurbare auto's, helicopters, vliegtuigen en boten. Tevens hebben wij een deel van onze winkel omgebouwd tot Traxxas store. In deze store staan meer dan 200 Traxxas auto's samen met enkele honderden tuningsonderdelen.

Webshop

In 2014 is het bedrijf officieel overgenomen door Jasper. Met een frisse nieuwe blik heeft hij het bedrijf op de kaart gezet. Service, scherpe prijzen en actueel op internet staan op nummer 1. Zo heeft Toemen momenteel een webshop met circa 13.000 producten en heeft al meer dan 30.000 klanten geholpen in haar online webshop.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close