8.0
BedrijfsnaamAeret
PlaatsGeldrop
Land
Telefoon+31 (0)6 149 218 78
Websitehttp://www.aeret.nl/
CategorieLuchtvaart
Beoordeling8.0
Volg ons

Aeret is een bedrijf dat mobiele software-oplossingen biedt waarbij de focus ligt op visualisatie en analyse van data i.c.m. (geo)data.

No Fly Zones

Aeret is ook verantwoordelijk voor een volledige kaart met de No Fly Zones in Nederland. Drone gebruikers kunnen zo zien waar wel en geen vliegrestricties gelden.

De WebApp Drone PreFlight biedt vele voordelen voor drone-operators. Door bijvoorbeeld de luchtruimstructuur, CTR’s en EHP’s (verboden gebieden) maar ook laagvliegroutes weer te geven, op een hoge resolutie kaart. Nu gratis beschikbaar in Drone PreFlight Basic, voor zowel de professional als de hobby-vlieger.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close