7.0
BedrijfsnaamCopterWorld
PlaatsAlkmaar
Land
Telefoon+31(0)6 1654 6006
Websitehttp://www.copterworld.nl
CategorieDroneshops
Beoordeling7.0
Volg ons

Copterworld.nl is een echte specialist op het gebied van drones. Naast de drones van Sky-Hero is Copterworld.nl ook dealer van de populaire DJI drones.

Copterworld.nl

Bij Copterworld.nl kan je niet alleen terecht voor de aanschaf van een drone, maar kan je ook een afspraak maken voor eventuele reparatie en onderhoud. Op het servicepunt in Alkmaar repareren zij drones van klein tot groot.

Verzending

Bestel je producten in de webshop van Copterworld.nl dan worden orders van boven de {*_EURO_*}75 gratis verzonden. Zo komen er geen extra kosten bij je bestelling. Voor orders onder de {*_EURO_*}75 wordt slechts {*_EURO_*}4,95 verzendkosten in rekening gebracht. Copterworld.nl verzend pakketten ook naar het buitenland. De internationale verzendkosten bedragen {*_EURO_*}14,95.

Veilig Vliegen

Copterworld.nl is ook een voorstander van een duidelijke uitleg over de regels voor het vliegen met drones in Nederland en is daarom sinds 2015 ambassadeur van de campagne Veilig Vliegen. Bij elke bestelling onvang je een gratis Veilig Vliegen folder zodat je voor je eerste vlucht kennis kunt maken met de regelgeving.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Laatste berichten

    Sitemap

    [message]

    Close