Bekijk de vlog die Walter Kort maakte tijdens de vierde ranking van het Nederlands Kampioenschap Drone Race.

NK Drone Race

Ranking 4 van NK Drone Race 2018 vond plaats op zaterdag 28 juli 2018 bij de Veendammer Luchtvaart Club in Veendam. Ondanks een aantal korte regenbuitjes had de zon de overhand en was het wederom een geslaagde dag.

Racetrack NK Drone Race 2018 - Ranking 4 in Veendam.Racetrack NK Drone Race 2018 - Ranking 4 in Veendam.

Kort door de Bocht

Walter Kort aka 'Kort door de Bocht' greep net naast een podiumplek en eindigde als vijfde van de dag. Naast een hoop plezier leverde dit hem wederom een aantal punten op voor het klassement.

Walter Kort (Kort door de Bocht) en Niels Meerdink (Nelis FPV) in volle vaart.Walter Kort (Kort door de Bocht) en Niels Meerdink (Nelis FPV) in volle vaart.

Winnaars

De 17-jarige Dennis Mennema (DroneDFPV) bleek wederom sneller dan iedereen en zette niet alleen de snelste tijd neer, maar ging ook weer als dagwinnaar naar huis. Andrzej Krasny (SirCrashaLot), Nederlands Kampioen Drone Race van vorig jaar, eindigde op de tweede plaats en Vince Irie (Jedeye FPV) eindigde op plek nummer drie.

Andrzej Krasny (SirCrashaLot), Dennis Mennema (DroneDFPV) en Vince Irie (Jedeye FPV).Andrzej Krasny (SirCrashaLot), Dennis Mennema (DroneDFPV) en Vince Irie (Jedeye FPV).

0 Reacties

    Plaats een reactie