Eind oktober werd in Hawaï het World Drone Racing Championship gehouden. Daarbij waren de Nederlandse droneracers Martijn de Kemp en Dino Joghi aanwezig. De teamleden van drone racing team Super Quadcopter Gang (SQG) vroegen filmmaker Niels Kemp mee om content te maken van de reis.

Film

In de video verteld Niels Kemp over zijn avontuur die hij beleefde met droneracers Martijn de Kemp (Fullstick FPV) en Dino Joghi (GhettoDino). Tijdens hun reis werden flink wat LiPo's leeg gevlogen en niet alleen tijdens de wedstrijd. De jongens huurden een Jeep en gingen er mee op pad. Dino zat achterin terwijl zijn drone de auto achterna vloog. Ook brachten de heren een bezoek aan het Pearl Harbor museum.

Filmmaker Niels Kemp op WK droneracen met Fullstick FPV en GhettoDino

World Drone Racing Championship

De race liep echter niet goed af. Nadat Martijn de Kemp zich had geplaatst voor de finale van de World Drone Racing Championship in Hawaï ging hij met een blij gevoel terug naar het hotel. Toen uiteindelijk bleek dat, door een fout van de organisatie, hij helemaal niet geplaatst was voor de finale, werd de race een grote teleurstelling. Gelukking lieten de jongens zich niet van de wijs brengen en hadden ze evengoed een fantastische ervaring in Hawaï.

1 Reacties

  1. Mark055

    Geniale docu! Leuk gedaan, boys!

Plaats een reactie