Bekijk deze video van de officiële aankondiging van de nieuwe racingdrone onderdelen van dronefabrikant DJI.

Snail

Eerder deze maand zagen we de nieuwe onderdelen al even voorbij komen. DJI heeft het Snail motoren systeem geoptimaliseerd voor drone racing. De motoren zijn ontwikkeld door DJI's propulsion experts en die hebben vooral gekeken naar de voorwaartse kracht. Dit omdat racing drones vaker vooruit vliegen dan omhoog.

DJI kondigt Snail racing drone onderdelen officieel aan

Propellers

Naast de motoren heeft DJI ook zes verschillende soorten propellers uitgebracht die makkelijk te bevestigen zijn op de Snail motoren. Iedere propeller is ontwikkeld voor een verschillend vliegdoel. Daarnaast heeft DJI een adapter ontworpen waardoor ook propellers van andere fabrikanten op de Snail motoren te bevestigen zijn.

ESC

Om de snelheid te regelen heeft DJI ook de Snail 430-R ESC uitgebracht. Deze ESC's zijn ruim 21 procent sneller dan de meeste ESC's op de markt. De Snail 430-R ESC gebruikt unieke algoritmes en maakt de drone behendiger waardoor je nog beter kunt manoeuvreren over een race parcours.

DJI kondigt Snail racing drone onderdelen officieel aan

Frame

Over het nieuwe frame van DJI wordt in de video nog niet veel gezegd, hoewel deze wel te zien is. Hopelijk volgt hierover binnenkort meer.

DJI kondigt Snail racing drone onderdelen officieel aan

0 Reacties

    Plaats een reactie