In deze video vertelt dronepiloot Rene van Manen over zijn passie voor fotografie. Hij gelooft dat je je grenzen op moet zoeken en het uiterste uit jezelf moet halen wil je de mooiste shots maken.

Drone

Zijn DJI Phantom 4 drone is dan ook meer dan alleen een handige tool voor vette shots. Het drijft de dronepiloot en professioneel fotograaf tot het uiterste en laat hem unieke shots maken.

Tot het randje en soms erover

"Soms gaat er wat kapot en riskeer je materiaal, maar als er nooit iets kapot gaat dan ben je ook niet tot het randje gegaan", aldus van Manen. "Daar bij het randje, daar liggen de mooiste shots."

Noordkaap Challenge

Tijdens de Noordkaap Challenge ging Rene van Manen ook tot het randje. Daar had zijn DJI Phantom 4 drone alle moeite met de kou en daarom was vliegen bijna niet te doen. In een restaurant warmde hij de accu's van de drone op zodat hij toch nog even wat shots vanuit de lucht kon maken. Dit ging echter bijna fout en koste hem bijna zijn drone.

Drone Award

Rene van Manen maakt opnames voor zijn bedrijf STORM Visual Solutions. Daarbij vloog hij in 2015 in dierenpark Burgers' Zoo in Arnhem. Een chimpansee sloeg daar zijn drone uit de lucht tijdens de opnames. Deze beelden gingen de hele wereld over en leverde hem de Drone Video van het Jaar 2015 award op.

0 Reacties

    Plaats een reactie