DJI presenteerde recent de nieuwste telg in de Mavic 3-serie: de DJI Mavic 3 PRO. Deze nieuwe versie is voor het eerst voorzien van maar liefst 3 camera's.

Mavic 3 Pro

De DJI Mavic 3 Pro is de meest geavanceerde drone in de Mavic 3 Series en gericht op de serieuze beeldmaker. In plaats van een dual camera heeft de Mavic 3 Pro maar liefst drie camera's. Een groothoek camera, een medium zoom camera en een zoom camera geven de gebruiker een grote mate van flexibiliteit.

4/3 Hasselblad camera

De DJI Mavic 3 is uitgerust met een 20 megapixel CMOS-sensor met een maximale fotoresolutie van 5280 x 3956 pixels. Qua video kijken we naar een zeer respectabele 5.1K resolutie met 50 frames per seconde. Opnemen in 4K met 120 frames per seconde is ook mogelijk.

DJI introduceert Mavic 3 Pro

Zoom camera's

Naast de krachtige hoofdcamera, is de DJI Mavic 3 Pro ook voorzien van twee zoomcamera's. De 70mm zoom camera is perfect voor het maken van close-ups van mensen en landschappen en ondersteunt tot 3x optische zoom. Met de 166mm telezoom camera met 7x optische zoom leg je zelfs de kleinste details vast, zelfs op grote afstand van het object.

Slimme functies

De DJI Mavic 3 Pro is voorzien van alle moderne DJI-functies, waaronder Activetrack 5.0 (objecten volgen), APAs 5.0 (ontwijken van obstakels), Mastershots, Quickshots, Return to Home en meer.

C2 label

De DJI Mavic 3 Classic is voorzien van een C2 classificatie waardoor de drone gebruikt mag worden in Open Subcategorie A2. Bij het vliegen in deze categorie dient een flinke afstand tot mensen en bebouwing bewaart te worden.

Uitvoeringen

De DJI Mavic 3 Pro in verschillende uitvoeringen. De losse drone is verkrijgbaar voor slechts €1.709. Het pakket met DJI RC Smart controller kost €2.099. Liever direct extra onderdelen en accessoires erbij? De Fly More Combo's kosten 2.799 (RC Smart) en 3.499 euro (RC Pro). Tot slot is er de Cine Premium Combo van 4.599 euro. Deze is bedoelde voor cinematografen en kan als enige filmen in Apple Pro Res.

0 Reacties

    Plaats een reactie