Ooit afgevraagd hoe vliegende taxi's worden gemaakt? EHang, een pionier op het gebied van passagiersdrones en stedelijke luchtmobiliteitsoplossingen, heeft een video achter de schermen vrijgegeven die een tour geeft door haar fabriek voor vliegende taxi's.

EHang fabriek

De productiefaciliteit van EHang bevindt zich in de Zuid-Chinese stad Yunfu. De faciliteit heeft oppervlakte van ongeveer 24.000 vierkante meter en huisvest alle belangrijke productieprocessen voor autonome luchtvaartuigen. EHang begon de productie van zijn iconische twee-zits elektrisch verticaal opstijgen en landen (eVTOL) vliegtuig in deze faciliteit in eind juni 2021.

Rondleiding

Het Chinese bedrijf had aanvankelijk een persoonlijke fabrieksrondleiding aan investeerders beloofd door de luchttaxi fabriek. Maar toen de aangescherpte COVID-19 beperkingen dit onmogelijk maakten, besloot EHang in plaats daarvan een virtuele tour te doen waar wij ook van mee kunnen genieten.

EHang testvluchten

Terwijl andere vliegende autobedrijven worstelen om hun vliegtuigen van de grond te krijgen, heeft EHang de afgelopen jaren routinematig passagiers en vrachten vervoerd tijdens meerdere testvluchten. Buiten China heeft het bedrijf Japan op het oog als een potentiële markt voor commerciële vluchten vanaf 2023.

0 Reacties

    Plaats een reactie