De winnaars van de jaarlijkse Drone Awards zijn bekend. In de categorie 'Nationaal' is de Kitesurf-video van Thomas de Koster uit Middelburg verkozen tot beste dronevideo van het jaar. De IJsland-video van Sander Coppens uit Roosendaal kreeg de meeste stemmen in de categorie 'Internationaal'.

Drone Awards 2019

De Drone Awards worden voor het zesde jaar op rij georganiseerd. Het is de eerste keer dat de video's onderverdeeld zijn in 'Nationaal' en 'Internationaal'. De reden hiervoor is dat de FPV Racing video's het afgelopen jaar van een veel hogere kwaliteit zijn geworden en hiermee prachtige luchtopnames werden gemaakt. Door het minimale verschil in beeldkwaliteit en montage zijn deze twee samengevoegd. Om toch een onderverdeling te maken is er gekozen voor video's boven Nederlandse bodem en video's buiten onze landsgrenzen.

Winnaar categorie NATIONAAL: Thomas de Koster - Kitesurf Heaven

De winnende video in de categorie 'Nationaal' is gemaakt door Thomas de Koster. Hij vloog met zijn zelfgebouwde race-quadcopter over het water bij Vrouwenpolder en volgde op spectaculaire wijze verschillende kitesurfers.

"Ik was al verbaasd dat mijn video genomineerd was en nu heb ik zelfs nog gewonnen!", aldus de trotse Zeeuw. Winnaars Drone Awards 2019 bekend!

Thomas de Koster - Kitesurf Heaven

Bekijk de winnende video in de categorie 'Nationaal' van Thomas de Koster:

Winner categorie INTERNATIONAAL: Sander Coppens - IJsland

In de categorie Internationaal gaat de hoofdprijs naar Sander Coppens. Hij reisde met zijn DJI Inspire 2 af naar IJsland en maakte daar prachtige luchtopnames. De dronepiloot uit Roosendaal is voor het derde jaar genomineerd voor de prestigieuze award en wist hem dit jaar voor het eerst te bemachtigen.

"Drie keer is scheepsrecht, ik ben super blij met de winst!", licht Coppens enthousiast toe. Voor het maken van de video bezocht hij 13 verschillende locaties in IJsland en nam hij meer dan 1100 gigabyte aan videomateriaal op. Winnaars Drone Awards 2019 bekend!

Sander Coppens - Iceland The land of Fire and Ice

Bekijk de winnende video in de categorie 'Internationaal' van Sander Coppens:

Prijzen

Naast een unieke trofee en shoptegoed bij Droneshop.nl krijgen beide winnaars een vermelding in de eregalerij. De prijs werd de heren overhandigd in de gastvrije Stadsschouwburg Middelburg.

Winnaars Drone Awards 2019 bekend!

Winactie

Door te stemmen op jouw favoriete video's maakte je tevens kans op één van de drie Eachine E010 drones met Torvol Indoor Race Pack. De drie gelukkige winnaars worden vandaag bekend gemaakt via de social media kanalen van DRONES.nl.

Inzenden van video's

Door de enorme groei in populariteit van drones is het voor de redactie van Drones.nl onmogelijk om alle dronevideo's te vinden. Heb jij een gave video gemaakt of heb jij er ergens één gezien? Stuur hem dan in via het formulier en wie weet zie jij 'm straks terug in de video sectie van Drones.nl en misschien wel volgend jaar bij Drone Awards 2019!

0 Reacties

    Plaats een reactie