DJI heeft de langverwachte Osmo Pocket officieel uitgebracht tijdens hun release event in New York. Eerder lekte er al foto's van de handheld gimbal, maar nu kunnen we ook de specificaties van het kleine krachtpatsertje zien.

Handheld gimbal

De DJI Osmo Pocket is een kleine handheld 3-assige gimbal met een 4K camera. Door het gebruik van een gimbal kun je erg stabiele opnames maken.

DJI presenteert Osmo Pocket

Camera

De camera van de DJI Osmo Pocket neemt op in 4K met maar liefst 60 beelden per seconden en is daarmee een stuk beter dan zijn grote broer de DJI Osmo. De camera is voorzien van een 1/2.3-inch sensor met een field of view van 80 graden. Foto's maakt de kleine handheld gimbal met 12 megapixels.

Intelligent modes

Om het fotograferen en het maken van video's voor de gebruiker makkelijker te maken, heeft DJI de Osmo Pocket voorzien van handige intelligente modi. Zo maak je met een druk op de knop een gave panorama foto of een vette timelapse video.

DJI presenteert Osmo Pocket

Geen smartphone nodig

De DJI Osmo Pocket is zeer compact en daardoor ideaal voor mee op reis. Voor het gebruik van de DJI Osmo Pocket is geen smartphone noodzakelijk en dat is erg handig wanneer je snel opnames wilt maken. De camera is namelijk voorzien van een klein scherm waarmee je direct ziet wat je filmt en waarop je ook de camera instellingen kunt aanpassen.

Universele poort

De DJI Osmo Pocket is voorzien van een universele poort waar je handige accessoires op kunt aansluiten. Zo kun je met het 'controller wheel' eenvoudig de camera rond draaien. Met de connectors voor Apple of Android toestellen kun je alsnog een toestel toevoegen en geniet je van hoge kwaliteit beelden op je smartphone.

DJI presenteert Osmo Pocket

Accessoires

Bij een goede camera horen natuurlijk ook handige accessoires. Ook hier heeft DJI een aantal handige oplossingen bedacht. Zo is er een waterdichte case waarmee je de Osmo tot 60 meter mee onder water neemt. Met de 'Extention Rod' verleng je de DJI Osmo Pocket, handig bijvoorbeeld op een festival met veel lange mensen voor je. Ook heeft DJI gedacht aan een ND filterset waarmee je de kwaliteit van je opnames naar een nog hoger niveau kunt tillen. Dit alles bewaar je onderweg bij elkaar in de handige 'Charging Case' waar je Osmo Pocket handheld camera ook nog eens wordt opgeladen.

DJI Mimo App

Voor het gebruik van de DJI Osmo Pocket gebruik je niet de bekende DJI Go app, maar hiervoor heeft DJI een geheel nieuwe app gelanceerd onder de naam DJI Mimo app. Deze app is uiteraard te downloaden voor zowel Android als Apple gebruikers.

Kopen

De DJI Osmo Pocket is vanaf nu verkrijgbaar en kost 359 euro. Dit is een stuk goedkoper dan de normale DJI Osmo die niet alleen een stuk groter is, maar ook nog eens een minder goede camera heeft. Een ideale upgrade dus voor een goede prijs.

0 Reacties

    Plaats een reactie