DJI heeft een nieuwe versie van haar Mavic 2 serie aangekondigd. DJI Mavic 2 Enterprise is een opvouwbare quadcopter gericht op de zakelijke markt.

DJI Mavic 2 Enterprise

DJI Mavic 2 Enterprise is een speciale versie van de Mavic 2 serie welke uitgerust kan worden met een externe module voor inzet voor bepaalde professionele missies.

DJI introduceert Mavic 2 Enterprise

Module

Het grote verschil met de normale Mavic 2 drones is dat de Enterprise editie kan worden uitgerust met verschillende optionele modules:
• Schijnwerper
• Luidspreker
• LED Flitser

DJI introduceert Mavic 2 Enterprise

Schijnwerper

De Mavic 2 Enterprise kan worden uitgerust met de M2E Spotlight module. Deze module is uitgerust met twee schijnwerpers die een uitkomst kunnen bieden tijdens zoek- en reddingsacties in het donker.

DJI introduceert Mavic 2 Enterprise

Luidspreker

Via de M2E Speaker kan de Mavic 2 Enterprise worden uitgerust met een luidspreker. Met behulp van deze speaker kan in reddingsoperaties gecommuniceerd worden met mensen op de grond.

DJI introduceert Mavic 2 Enterprise

LED Flitser

Dankzij de M2E Beacon module kan de Mavic 2 drone missies in het donker uitvoeren met meer veiligheid. Deze module betreft een LED flitser welke ervoor zorgt dat andere piloten de drone op verre afstand kunnen waarnemen.

Vooralsnog zijn enkel deze drie modules aangekondigd. Het spreekt voor zich dat er in de toekomst andere modules zullen verschijnen die speciaal ontworpen worden voor de Mavic 2 Enterprise drone.

DJI introduceert Mavic 2 Enterprise

Aircraft

Het uiterlijk vertoon van de DJI Mavic 2 Enterprise lijkt identiek aan de reguliere Mavic 2 drone. Toch is de Enterprise editie uitgerust met 24GB intern geheugen met wachtwoordbeveiliging, kunnen foto's automatisch voorzien worden van een GPS-tijdstempel en beschikt over een lokale data modus, die ervoor zorgt dat informatie niet naar een cloud-server geüpload wordt.

DJI introduceert Mavic 2 Enterprise

Camera

De specificaties van de camera van de Enterprise editie zijn identiek aan de camera van de DJI Mavic 2 Zoom. DJI Mavic 2 Enterprise heeft een 1/2.3" CMOS Sensor camera speciaal ontworpen om gedetailleerde opnames van dichtbij te maken. Met de 4K camera is het eveneens mogelijk om in te zoomen: 2 x optische zoom en 3 x digitale zoom.

Remote Controller

De Remote Controller van de Mavic 2 Enterprise betreft dezelfde remote controller als andere Mavic 2 drones. Aan de onderzijde van de afstandsbediening kun je een smartphone klemmen dat fungeert als FPV display.

DJI introduceert Mavic 2 Enterprise

DJI AirSense

DJI Mavic 2 Enterprise is uitgebreid met DJI AirSense, een informatie-systeem dat notificaties verstrekt over real-time posities van ander vliegverkeer in het betreffende luchtruim.

DJI

Met de Mavic 2 Enterprise richt DJI zich volledig op zakelijke sectoren als: politie, brandweer, reddingsoperaties, beveiliging en inspectie. Met behulp van de Mavic 2 Enterprise heeft de zakelijke gebruiker altijd een professioneel multirotor-systeem voor handen in een onvoorstelbaar compact formaat.

Geen verrassing

Het is geen verrassing dat de Mavic 2 Enterprise verschijnt. De afgelopen weken circuleerden er al diverse foto's van deze speciale Mavic 2 editie.

0 Reacties

    Plaats een reactie