De DJI Mavic 2 Pro en de DJI Mavic 2 Zoom krijgen er een grote broer bij. Uit gelekte foto's en documenten van productlabel FCC blijkt namelijk dat de DJI Mavic 2 Enterprise in ontwikkeling is! En mogelijk dichterbij dan je denkt..

Geruchten

Geruchten hadden het al langer over de DJI Mavic 2 Enterprise, maar nu productlabel FCC de eerste foto's heeft laten vallen lijkt het slechts een kwestie van tijd. De Mavic 2 Enterprise komt eraan!

Foto's gelekt van nieuwe DJI Mavic 2 Enterprise

DJI Mavic 2 Enterprise

De Enterprise uitvoeringen van DJI richten zich echt op de zakelijke gebruiker en gaan qua functies veel verder dan reguliere consumentendrones. Wat meteen op valt bij het lezen van de gelekte informatie is dat de drone meerdere, unieke opzetstukken zal ondersteunen. Denk hierbij aan verschillende camera's, lenzen en sensoren. Zo kun je de Mavic 2 Enterprise helemaal uitrusten naar jouw smaak om bijvoorbeeld warmtebeelden te kunnen maken. Helaas zijn deze add-ons nog niet te zien op de gelekte foto's, waarvan één slechts het label betreft.

Airworks aankondiging

Volgens insiders zal DJI de Mavic 2 Enterprise officieel aankondigen tijdens hun Airworks evenement in Dallas later deze maand. Deze vindt plaats van 30 oktober t/m 1 november. Nog even afwachten dus!

0 Reacties

    Plaats een reactie