Van 26 tot en met 30 november 2018 staat de Amsterdam RAI in het teken van Amsterdam Drone Week. Tijdens dit evenement komen internationale Unmanned Aerial System (UAS) organisaties samen om te praten over de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van drones. Bezoekers kunnen tevens genieten van meerdere dronerace shows.

Amsterdam centrum voor drones tijdens Amsterdam Drone Week 2018

Amsterdam Drone Week

Toonaangevende bedrijven in de drone industrie komen tussen 26 en 30 november 2018 samen in de Amsterdam RAI tijdens Amsterdam Drone Week. Dit vierdaags evenement brengt de slimste en meest creatieve mensen binnen de Unmanned Aerial System (UAS) industrie samen.

Amsterdam centrum voor drones tijdens Amsterdam Drone Week 2018

Toonaangevende partijen

Onder de deelnemers bevinden zich toonaangevende partijen uit de drone-industrie zoals Boeing, Delft Dynamics, Hikvision en het Ministerie van Defensie.

Drone racing

Naast demonstraties en interessante sprekers zal er ook diverse dronerace-demonstratie gehouden worden door FormulaFPV. De organisator van de Drone Racing World Series laat de bezoekers van Amsterdam Drone Week kennis maken met de snelheid, wendbaarheid en aantrekkingskracht van race drones. De demonstraties bestaan uit echte wedstrijden tussen teams met toppiloten uit binnen- en buitenland.

Amsterdam centrum voor drones tijdens Amsterdam Drone Week 2018

Bezoeken

Het bezoeken van de Amsterdam Drone Week is gratis na aanmelding via de website. Wil je ook toegang tot alle evenementen en de exclusieve conferenties, dan kun je een All Access Pass aanschaffen voor 499 euro.

0 Reacties

    Plaats een reactie