Gisteren demonstreerde de Chinese fabrikant Hikvision een nieuwe serie met drone-gerelateerde producten in de Amsterdam Arena.

Producten

De marktleider op het gebied van video surveillance producten demonstreerde dinsdag 17 januari 2017 in het bekende voetbalstadion haar nieuwste UAV-MX6100A H drone en UAV-D04JA anti-drone gun.

Hikvision UAV-MX6100A H drone

Met trots presenteerde Hikvision haar nieuwste UAV-MX6100A H hexacopter, een drone met 6 opvouwbare armen speciaal ontwikkeld voor beveiligingsdoeleinden. Zelfs met een defecte motor of gebroken arm zal de hexacopter nog in staat zijn te vliegen.

Hikvision demonstreert Anti-Drone Gun in Amsterdam Arena

De UAV-MX6100A H drone heeft een carbon-fiber body met ingebouwde GPS-module, multi-sensor systeem voor een veilige en stabiele vlucht. De drone kan handmatig worden bestuurd of volledig autonoom vliegen.

Hikvision's drone is uitgerust met de nieuwste technieken. Voor video en data transmissie maakt de UAV-MX6100A H gebruik van beveiligde encryptie. Ook is de hexacopter uitgerust met Advanced Visual Perspective Technology, een positioneringssysteem gebaseerd op optische technologie.

Hikvision UAV-MX6100A H drone kan worden uitgerust met verschillende soorten 'loads', oftwel een accessoire die je onder de drone kunt hangen zoals een:
• 4K camera
• Thermische camera
• Luidspreker met camera

Hikvision UAV-G3V0823A 3-assige gimbal 4K camera

Hikvision's drone kan voorzien worden van een 4K camera met 3-assige gimbal.

Hikvision demonstreert Anti-Drone Gun in Amsterdam Arena

De camera heeft een Ultra HD resolutie van 4096 x 2160 en 23x optische zoom. De camera beschikt over een dag- en nacht modus en kan beelden in 4K streamen naar bijvoorbeeld het display van de remote controller. Ook heeft de camera een ingebouwde TF geheugenkaart met een opslagcapaciteit van 128 GB.

Hikvision UAV-G3T050T 3-assige gimbal thermische camera

Hikvision presenteerde ook haar UAV-G3T050T 3-ssige thermische camera, een infrarood camera welke temperatuur van de omgeving kan meten.

Hikvision demonstreert Anti-Drone Gun in Amsterdam Arena

De camera hangt aan een 3-assige gimbal zodat stabiele beelden ook tijdens voortbeweging of met wind gegarandeerd zijn. Ook is de camera uitgerust met 8x digitale zoom.

Beelden, temperatuur en data kunnen bekeken worden op het display van de remote controller of worden opgeslagen op de ingebouwde TF geheugenkaart van 128 GB.

Hikvision UAV-S11HA Handheld Ground Station

De UAV-MX6100A H drone bedien je met behulp van Hikvision's UAV-S11HA Handheld Ground Station. Via deze afstandsbediening kun je zowel de drone als gimbal bedienen.

Hikvision demonstreert Anti-Drone Gun in Amsterdam Arena

Het slimme ontwerp integreert alle functies tot compact zakformaat. Hikvision UAV-S11HA Handheld Ground Station is uitgerust met twee joysticks, diverse smart-buttons en HD touch screen.

Hikvision's Handheld Ground Station beschikt over een uitgaande HMDI poort, ingebouwde MicroSD geheugenkaart-slot en slot voor 4G SIM-kaart.

Hikvision UAV-D04JA UAV Jammer

Als klapper op de vuurpijl demonstreerde de Chinese fabrikant ook haar zogenaamde "UAV-D04JA Defender-Series Unmanned Aerial Vehicle Jammer" , een anti-drone wapen waarmee drones uit de lucht worden gehaald.

Hikvision demonstreert Anti-Drone Gun in Amsterdam Arena

Hikvision's UAV-D04JA UAV Jammer is ontworpen om de communicatie tussen de dronepiloot en drone te verstoren. De stoorzender zorgt ervoor dat de onbekende drone blijft zweven, landt of het gebied verlaat. UAV Jammer heeft een bereik van 800 tot 1200 meter.

De 'anti-drone gun' wordt gevoed door een LiPo accu en is licht van gewicht en hierdoor makkelijk te vervoeren.

Hikvision demonstreert Anti-Drone Gun in Amsterdam Arena

Hikvision Drone Event

Het Hikvision Drone Event vond plaats op dinsdag 17 januari 2017 in het Amsterdam Arena stadion. Het event werd georganiseerd door de Nederlandse divisie van V2 Future.

Hikvision demonstreert Anti-Drone Gun in Amsterdam Arena

Hikvision

Hikvision is wereldleider in de productie van video surveillance producten. Hangzhou Hikvision Digital Technology Co., Ltd. werd opgericht in 2001 met de hulp van 49% extern kapitaal. Het bedrijf heeft een marktkapitalisatie van meer dan 20 miljard dollar, meer dan 18.000 medewerkers en 40 volledige dochterondernemingen of aandeelhouderschappen in bedrijven wereldwijd.

0 Reacties

    Plaats een reactie