DJI start vandaag met een speciale Vaderdag actie. Met de actie hoop DJI dat vele vaders over de hele wereld worden verrast met een splinternieuwe drone.

Drone

Op zondag 17 juni 2018 is het weer Vaderdag en wat is er nou leuker dan je vader een drone cadeau doen. Daarom houdt DJI t/m 17 juni 2018 een speciale actie bij aanschaf van een DJI Mavic Pro, DJI Spark en de DJI Tello drone.

DJI Vaderdag acties met extra korting en gratis accessoires

DJI Mavic Pro

Bij aankoop van de DJI Mavic Pro ontvang je tot 17 juni 2018 nu 100 euro korting. Dit betekent dat je de DJI Mavic Pro voor 899 euro koopt. Ook op het Fly More Combo pakket ontvang je 100 euro korting en betaal je nog maar 1.199 euro. In het Fly More Combo pakket ontvang je extra accessoires zoals de powerbank-adapter, extra propellers, een autolader, een reistas, een oplaadstation en twee extra batterijen.

DJI Vaderdag acties met extra korting en gratis accessoires

DJI Spark

Bij de DJI Spark Fly More Combo ontvang je nu nog een extra batterij. Dit betekent dat je in totaal drie accu's ontvangt en daardoor ruim drie kwartier kunt vliegen met de DJI Spark.

DJI Tello

Bij de DJI Tello drone ontvang je nu ook een extra accu ter waarde van 25 euro. Hierdoor kun je tot 26 minuten vliegen met de programmeerbare drone.

Kopen

Wil jij je vader verrassen, of wil je een drone voor jezelf kopen? Kijk dan snel in de webshop van DJI voor de speciale Vaderdag acties. Wil je de drone wat sneller in huis hebben? Bij Droneshop.nl zijn de actieprijzen ook al beschikbaar!

0 Reacties

    Plaats een reactie