Het start-up bedrijf Ryze uit Shenzhen, China heeft in samenwerking met DJI en Intel de Tello drone ontwikkeld. De kleine selfiedrone is ideaal voor het maken van foto's en video's vanuit de lucht en is daarnaast nog eens programmeerbaar. De Tello drone is daarnaast zeer betaalbaar.

Tello drone

Speelgoedfabrikanten kunnen hun borst nat maken met de komst van de Tello drone. De kleine drone beschikt over een handvol veiligheidsfuncties en is daarmee erg toegankelijk voor kinderen. De drone is makkelijk te vliegen en is zelfs te programmeren via het door MIT ontwikkelde programma Scratch. Hierdoor is het mogelijk de drone een vooraf ingestelde route af te laten leggen of hem verschillende trucs te laten doen. De Tello drone kent acht verschillende flips.

Ryze werkt samen met DJI en brengt goedkope Tello drone uit


Veilig

De Tello drone heeft een 14-core processor en beschikt over het DJI Flight Control system. Aan de onderzijde van de drone bevinden zich twee camera's die de afstand tot de grond meten waardoor de drone stabiel op een vaste hoogte kan blijven zweven. De drone kan gevlogen worden in combinatie met propeller beschermers waarmee ook obstakels worden waargenomen. Dit maakt de Tello drone een zeer veilige drone om ook binnenshuis mee te vliegen.

Ryze werkt samen met DJI en brengt goedkope Tello drone uit

Video verbinding

De Tello drone weegt 80 gram en heeft een vliegtijd van 13 minuten. Het bereik van de drone is zo'n 100 meter. De drone is voorzien van twee antennes om de video transmissie te verbeteren waardoor je live mee kijkt in High Definition.

Camera

De camera van de Tello drone schiet video's in 720p HD en maakt foto's met 5 megapixels. De beelden worden digitaal gestabiliseerd waardoor de foto's en video's scherp blijven. De beelden worden direct opgeslagen op je smartphone of tablet.


Besturing

De besturing van de Tello drone regel je rechtstreeks vanaf je smartphone of tablet. De drone maakt een verbinding via Bluetooth en geeft je de volledige controle. Ook kun je de drone vooraf programmeren via de app Scratch.

Beschikbaarheid

De Tello drone wordt aangeboden in de DJI Store en kost 109 euro. Door de enorme populariteit is de drone al snel uitverkocht. De eerste levering zal naar Chinese klanten zijn en vindt eind januari 2018 al plaats.

Ryze werkt samen met DJI en brengt goedkope Tello drone uit


0 Reacties

    Plaats een reactie